Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Mei 2, 2010

indahnya perniagaan

BILA JURUFOTO PERKAHWINAN JALANKAN TUGAS DA…

Salam semua, ada baik ka? Ada ok ka..? musti ok punya, sebab kalau tara ok, takkan baca story moryku ini yek.. hehehe.. Erm minggu lopeh.. den (aku ler..) ada job untuk fotografi perkahwinan kat batu caves (kg melayu bt caves) perkahwinana shafiq & zura.. pada 1 dan 2hb Mei 2010 hari tu.. Erm ponat tu biasalah, dah keroje.. Tapi untuk menjadi jurufoto perkahwinan senang jer.. (ye ke). Heheeh. Belum cuba belum tau ma.. Dulu pada permulaan nak ceburi bidang ni, aku bermula dengan saudara mara punya perkahwinan, masa tu guna filem lagi der… hehe..(cemera slr filem ooo).. Sesiapa yang berminat nak cuba-cuba, bantai jer, jangan gambar kahwin jadi gambar alam sekitar udah ler.. hehe.. Ape pun memang banyak dugaan dan rintangan menjadi jurufoto perkahwinan ni, Nak buat promosi, pergi tebal muka deal dengan butik-butik pengantin, kenal seramai mungkin mak andam (mak andam cun-cun lak tu.. hehe), Alhamdulillah buat masa ni berbaloi juga usaha ku …