Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Mei 9, 2010

jadilah pengguna yang SMART dan banyak LINK

PERNAH KE GUNA KAD SMART NI?Assalamualaikum, apa habaq semua? Kalau sihat excellent lah, kalau tak sihat tu buat-buat sihat jer.. Dalam dunia yang serba maju ini, serba IT ini, kita perlulah hidup cara smart. SMART yang ada LINK. So wujudlah kad serba bijak dan banyak link ni. Kad pintar ni adalah kegunaan untuk mereka yang tak mo berhutang dengan secara agresif, (pakai kad kredit ler), sesiapa yang ada kad kredit tu, di pesan-pesankan ambil satu kad ni untuk kegunaan harian, sebab sama jer macam kad kredit anda Cuma dia adalah kad bank prepaid (ada logo mastercard lagi beb). Huh best ye tak, swap-swap pastu takde de kena charge dengan bank, dah tu bila anda jadi pengguna yang sangat bijak, swap-swap pastu anda boleh dapat balik rebet (dapat cash balik der). Perghh.. hebat kan?Wujudnya kad SMARTLINK dari bank AMBANK ni adalah kerana lebih dari 5 juta antara kita hanya menggunakan kad kredit (yang ada lah) untuk lambakkan hutang. Kad kredit memang best tapi bila kegunaannya kalau dah m…

cintailah perniagaan

BILA LAH NAK KAHWIN LAGI..Salam semua, harap semua sihat.. dah makan lom? Kalau lom saya mau belanja tapi bayar sendiri la..heh. erm last week 7-8-9 Mei 2010 ada job fotoshoot kat cheras dan kat puchong..(nama pengantin azizi dan mastura) ada out door lagi..feweeiiittt.. saja je nak kongsi-kongsi.. bosan-bosan den corat dan coretlah dalam blog kepala bom ni (headbomb).. target dalam tahun ni nak non-stop shoot foto sampai lebam.. ada berani? Ui berani…hehehe sebab yang nyata orang kawen ni tiap-tiap minggu ada (kecuali bulan puasa) sebab almaklumlah semua dah wajib dan mampu nak kahwin.. bayangkan lah orang melayu kita berbelanja untuk majlis perkahwinan hampir RM12 bilion setahun woo (ada artikel yang aku baca la). Wah.. banyaknyer.. ramai juga yang kahwin kali ke 2 ke 3 dan ke 4, kalau mampu ler..keh keh… Ok lah.. kepada bakal-bakal pengantin tu kalau nak cari fotografi perkahwinan just emel kat emel saya shaieza_biz@yahoo.com atau call/sms ke khairul shamlie 0166233610. Pakej baik …