Isnin, 5 Disember 2011

ahli pkr pakai spender sahaja?


adakah terkejut? adakah khayal? adakah ini satu konspirasi.. dan adakah dan adakah.. tak tau la hea.. yang nyata... dah menda nak jadi.. jangan sok ini adalah umno punya kerja.. bla bla.. hehe..macam-macam..

dari blog akar umbi

Sebenarnya laporan BERNAMA berkenaan lelaki yang yang terjatuh dari tingkat satu dalam keadaan hanya berseluar dalam, berlaku di kompleks perumahan Exco Kerajaan Negeri Selangor, Sekyen 7, Shah Alam.

Apabila PR mengambilalih pentadbiran selepas PRU12, mereka telah secara angkuh menganggap kompleks perumahan ini membazir dan kononnya akan menjual kompleks perumahan berkenaan. Walhal, adalah lebih baik anggota exco kerajaan negeri dikumpulkan dalam satu kawasan perumahan, sekurang-kurangnya memudahkan MB Khalid Ibrahim memantau tingkah laku exco-exconya.

Kejadian bila lelaki yang cuma berseluar dalam jatuh dari tigkat satu di kompleks berkenaan menimbulkan banyak tandatanya dan misteri.

Tajuk perbualan di kedai kopi kini ialah, apakah kompleks perumahan itu berhantu? Ini dikaitkan apabila exco kerajaan negeri PR membuat keputusan tidak mahu tinggal di kompleks perumahan berkenaan.

baca seterusnya klik

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SALAH GUNA MEDIA SOSIAL - SKMM SERBU 11 LOKASI RAMPAS TELEFON BIMBIT DAN KOMPUTER RIBA #viralhancing

CYBERJAYA – Sebanyak 11 lokasi di beberapa buah negeri diserbu Bahagian Penguatkuasaan dan Siasatan Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Ma...