Selasa, 6 Disember 2011

DAP NAK JAGA ORANG MISKIN? MIMPI LAH WOI..


apa yang di canangkan di PAU baru-baru ini berkenaan dap yang memang tidak menjaga orang melayu...dap rasist... ramai dikalangkan penjilat telor mereka tak insaf-insaf... malah menjilat dengan cermat telor tuannya itu... dan mengaku di perkudakan oleh dap oleh hadi awang... patut la melayu di pulau pinang di tindas.. dan henyak cukup-cukup.. dem.. kita yang waras ni boleh beza mana emas mana permata... tapi puak-puak melayu sana nak bezakan kebenaran dan kejahilan pun mereka jadi weng otakknya.. apa nak jadi... rosak-rosak.. buka lah mata.. jangan jadi bangsat yang hanya membuatkan si kafir gelak ramai-ramai dekat anda melayu pas dan pkr..

PULAU PINANG – Walaupun nama mereka telah berdaftar dengan Kerajaan DAP Pulau Pinang untuk memiliki sebuah rumah dalam projek perumahan rakyat termiskin (PPRT), sehingga sekarang rumah yang diidamkan dua ibu tunggal di Sungai Pinang di sini masih tidak diperoleh.

Lebih malang, apabila rumah PPRT yang disewa daripada pihak ketiga juga diarah dikosongkan pada 8 Disember ini secara lisan oleh Ahli Undangan Negeri (ADUN) Sungai Pinang.

Sudahlah tempat berteduh mempunyai masalah, tiga cucu ibu tunggal itu juga tidak bersekolah hampir dua tahun berikutan masalah kewangan.

Jalal Bee Mohd. Kassim, 62, dan anaknya Zatul Iradah Othman, 38, yang juga ibu tunggal buntu dalam menangani masalah yang dialami memandangkan mereka harus menampung lima lagi anak yang berusia dari lingkungan dua hingga 15 tahun.

baca seterusnya...
klik

1 ulasan:

SALAH GUNA MEDIA SOSIAL - SKMM SERBU 11 LOKASI RAMPAS TELEFON BIMBIT DAN KOMPUTER RIBA #viralhancing

CYBERJAYA – Sebanyak 11 lokasi di beberapa buah negeri diserbu Bahagian Penguatkuasaan dan Siasatan Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Ma...