Selasa, 13 Disember 2011

kita mesti salahkan umno...

dan ternyata cerita ini tiada dalam portal maloyakini, suara keldaian dan harukaka daily... sebab faham-faham sendiri lah ye... masih ingat kah kita dengan mp serdang yang selamba mentarbiah orang-orang surau pada bulan puasa tahun lepas.. 2010... erm.. dan keldai paih cukup marah kalau orang dok kritik kalau datangnya dari dap.. ui ui.. dan kali ini tersebar luas dikatakan dia ni anak yang tidak kenang budi... kalau dah terkantoi macam ni adakah nak salahkan umno juga?

Berita yang tersebar luas di media-media cetak berbahasa Cina seperti Guang Ming Daily, pastinya anda tidak akan temui di Malaysiakini, Suara Keldaian apatah lagi di Haprakdaily. Berita mengenai Ahli Parlimen Serdang, Teo Nie Ching, yang meminta pertolongan daripada Ketua MCA Negeri Sembilan, Datuk Yeow Chai Thiam, untuk menyelesaikan masalah ibunya yang mempunyai komplikasi jantung.

baca seterusnya klik

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SALAH GUNA MEDIA SOSIAL - SKMM SERBU 11 LOKASI RAMPAS TELEFON BIMBIT DAN KOMPUTER RIBA #viralhancing

CYBERJAYA – Sebanyak 11 lokasi di beberapa buah negeri diserbu Bahagian Penguatkuasaan dan Siasatan Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Ma...