Langkau ke kandungan utama

OH MB... TERGAGAP LE LAGI GAMAKNYA...

banjir di kajang air naik sampai 1 meter perghhhh

mungkin ini ujian Allah untuk menguji hambanya.. banjir di Kajang... setahu aku, kali ni banjir agak teruk... erm, kalau di perintah bn dulu.. mulut longkang cipan paih akan cakap apa beb.. ini adalah balasan Allah kepada pemerintah yang kejam... sekarang Allah nak uji pulak dengan banjir ini supaya anda melihat dengan mata hati.. bukan ke si mb gagap ni batalkan projek tebatan banjir canal city... bila dah terkena... nak salahkan siapa... nak salahkan umno... cuba korang tengok pulak nanti di jangka selangor dan kl akan mengalami krisis air pada 2014... mb gagap ni buat bodo je beb.. dah kena sok... sendiri mau ingat..

ada mata tengok, ada telingga dengar, ada mulut diam, di selangor pusat-pusat maksiat tumbuh macam cendawan... dah-dah di kajang ni... dap punya kepala kedai-kedai melayu kasi lunyai, tempat maksiat kasi open table.. pusat-pusat urut kalau nak dapat amoi-amoi gebu dipersilakanlah ke bandar, pekan yang dibawah jajahan dap.. yb-yb melayu pakatan dekat selangor ni dah kena blow job... tu pasal mb dia tergagap-gagap... dah-dah paih... erm kalau buat ceramah dekat tempat aku memang aku baling kasut.... tengok lah... cibek... habuk pun takdak... tuih... pakatan jahanam...



erk mb oh mb.. makin poning kepalo kau...

ps: pakatan dengan slumber akan cakap ini adalah sabotaj dari bn... kepala hangguk kau pakatan jibraun... TOLAK PAKATAN SYAITAN RAKYAT MAKMUR!!!

Ulasan

  1. tuhan dah tunjuk kan depan loobang idung kalid anwar assmi dan kalid greja bahana pluralisme dan seksualiti mrdeka......ini padahnya mengikut telunjuk proksi yahudi

    BalasPadam
  2. perwakilan umno tuli isu pluralisme tidak diangkat sebagai agnda dalam perjuangan dan ucapan prwklian dan pemimpin kanan UMNO...isu ini memang dekat dengan melayu islam dari kalangan melayu PAS PKR maupun UMNO maupun melayu diatas pagar sendiri sayang mreka seolah kehilangan ilham atau fakta mengenai bayaha pluralisme nak jerit jerit lah yang penting isi dan isu utama perlu diketengahkan...suma hipokrit minta tidak dicalonkan dalam pilihan raya nanti...piiirahhh lagu lama tu....
    Note:
    Ucapan dasar Azmin Ali merujuk PKR sebagai Children of Light, terma yang digunakan dalam kitab Injil penganut Kristian.istilah ‘children of light’ ini hanya terdapat dalam agama Kristian!
    Seorang pelajar Phd IIUM mula memberikan arguments bahawa istilah yang digunakan Azmin Ali memang mempunyai konotasi Kristianiti yang sangat nyata

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini