Langkau ke kandungan utama

DAP GANTI PAS... SO DATUK HASSAN ALI DI TENDANG KELUAR DARI PAS...!!!

so nak cakap apa lagi... sebebarnya orang yang menaikkan pas dah di tendang bulat-bulat di oleh pas... pas memecat datuk hassan ali... ini berita panas... so bergelak sakanlah anwarisme dan konco-konconya dengan kabar gembira ini... jadi.. buat datuk hassan ali... when you wan na fight this ass holl pakatan... join us... bebas or bn... we fight them with fire... FIGHT FIRE WITH FIRE...!!!!!


kerana kekentalanmu menaji pemimpin dalaman pas.. mereka mungkin dah tak tahan... so ini lah masanya mereka buat satu perkara yang menjatuhkan parti pas itu sendiri... parti parasit... dan dap lah kepalanya disamping anwarisme n the gang... !!!! kelantanganmu membanteras maksiat membuatkan puaka-puaka didalam pakatan tak tentu arah... sekarang buat datuk... fight them datuk fight them... ada segerombolan majoriti umat Islam bersamamu.... FIGHTTTTTTTTTTTTTTTTTTT THEM BACK!!!  FIGHT THEM BACK... !!!!


PAS Pusat dalam mesyuarat yang diadakan pada hari ini, telah membuat keputusan berdasarkan Fasal 82(9) iaitu memecat keahlian YB Dato' Dr Hasan Mohd Ali sebagai ahli PAS berkuatkuasa serta merta. Tanda kehancuran PAS sudah bermula! ALLAH HU AKBAR! 


KENYATAAN MEDIA PRESIDEN PAS 


Setelah mempertimbangkan segala pandangan yang diberikan oleh ahli-ahli jawatankuasa PAS Pusat dalam mesyuarat yang diadakan pada hari ini, PAS Pusat telah membuat keputusan berdasarkan Fasal 82(9) iaitu memecat keahlian YB Dato' Dr Hasan Mohd Ali sebagai ahli PAS berkuatkuasa serta merta. 


Keputusan ini dibuat berdasarkan kepada tindakan-tindakan YB Dato' Hasan Ali yang menyalahi dan merugikan kepentingan Parti sebagaimana yang diperuntukkan dalam Perlembagaan PAS. 


Abdul Hadi Awang, 
Presiden PAS

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini