Langkau ke kandungan utama

HASSAN ALI MENGKRATE TENGKOK TUAN IBRAHIM... !!!

dalam pas hanya dipenuhi parasit gilo.. yang idamannya hanya kuasa... kuasa... pui.. dengan itu hassan ali terus menerus membogelkan parasit pas... sekarang giliran tuan ibrahim pulok kena... hehe.. kuar asap le telingga parasit dengar... keh keh..


Sebuah cerita yang mungkin tidak ramai mengetahuinya. Ceritanya bermula semasa kedatangan Tuan Ibrahim ke rumah Hasan Ali semasa  hendak dipecat. Sebagai mewakili PAS pusat, Tuan Ibrahim memuji-muji segala usaha yang bersungguh-sungguh Hasan Ali memerangi gejala murtad, maksiat, arak dan memperjuangkan hudud demi menegakan Malaysia sebagai sebuah negara islam. Tertapi pada akhir ayat bukan sekarang untuk diperjuangkan. Anda boleh turuti apa yang diceritakan YouTube Hasan Ali.

Persoalannya adakah ini kerana perjuangan Pakatan Haram lebih utama dari prinsip menegakan perjuangan syiar islam. Inilah bukti yang terang-terang tampa siapa sangka Tuan Ibrahim mengkhianat dalam diam dan bukan setakat itu. Ini juga membuktikan bertapa PAS sanggup mengkhinati pengikut setianya dengan janji-janji palsu. PAS mendustai prinsip perjuangan asal mereka.

Ini juga bukti kenapa Hasan Ali di pecat, ianya bukan kerana salah laku tertapi kerana menghalang gerakan Pakatan Haram yang diterajui siapa? Kalau bukan Ambiga, Kalau bukan Guan Eng, Kalau bukan Anwar dan ramai lagi kafir harbi yang tidak penah akan membenarkan perjuangan negara Islam yang digembar-gembur PAS selama ini. Inilah rentak permainan halus mengkhianti umat islam dengan kata mereka pembena masyarakat melalui jalan islam. Sepatutnya berkatakanlah kepada yang benar, yang mereka rela menurut Ambiga, Anwar dan Guan Eng kerana mereka ini lebih menjanjikan Putrajaya dari memikirkan Qada dan Qadar Allah dan janji-janjinya Allah.

Persoalannya dimana letaknya Majlis Ulama Pas dalam hal ini dan tontonilah apa di perkatakan Hasan Ali

sumber klik

Ulasan

  1. Pas dah terpesong jauh kerana lebih mengutamakan janji2 Dap dan Pkr

    BalasPadam
  2. http://pecahpalakmikir.blogspot.com
    Bro sry lambat kunjung blog u. sudah saya tunaikan. Thx kerana sudi berkongsi perjuangan.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini