Langkau ke kandungan utama

sepatutnya kita kena bina perumahan di sini.. - kata mat sabu dan nizar

erm bagusla kedua-dua pak dongkoi yang setia kepada tuan mereka tu (dap le).. alah.. hehe.. mahasewel dok buat khemah di dataran merdeka... mat sabu dan nizar mencadangkan agar buat rumah terus di sini.. hehe.. anda setuju atau tidak... hak hak hak... bila pemimpinnya zero iq... maka penganutnya pun lagilah zero iq... tak gitu..
ps: isu ptpn tak menjadi batu loncatan yang bagus untuk modal piliharaya... lain please...!!!!

Ulasan

 1. Ramai lagi yg sokong supaya PTPTN tidak dimansuhkan....anak-anak saya masih perlukan PTPTN utk perbelanjaan melanjutkan pelajaran. Anak-anak saya ramai....saya tak mampu nak buat pinjaman kat bank.

  BalasPadam
 2. Pemimpin 2 ekor tu ramai yg dah tahu IQ ZERO,

  Mahasewel dan mahasawan yg berdemo tu tentulah IQ BELOW ZERO, mungkin IQ -10 kot ...

  BalasPadam
 3. Pinjaman PTPTN TIDAK WIWAJIBKAN kepada semua mahasiswa ... Sesiapa yang mampu membayar yuran pengajian IPTA (yang sebahagian besar disubsidi kerajaan BN) dan kos sara hidup tidak perlu meminjam ... Lebih 11,000 siswazah peminjam PTPTN dikecualikan dan dilupus pinjaman kerana cemerlang pengajian ... Yang main pondok-pondok di Dataran Merdeka memang tiada harapan pinjaman dilupus kerana ponteng lecture dan diterima masuk IPTA pun kerana kuota Melayu / Bumi dengan merit akademik yang rendah ... Sedar diri ...

  BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini