Langkau ke kandungan utama

MEREKA MENYERANG LAGI, KALI INI ANAK SULTAN JOHOR JADI MANGSA..!!!

taktik dap semakin hebat dan tentera maya berminda republik mereka dah semakin hebat menyerang sultan-sultan... anak sultan.. dan semua lah nanti.. aku dah agak mereka akan lakukan begini bagi menunjukkan yang negara ini perlu di republikkan... itulah melayu... tak kenal asal usul.. kalau betul nak negara ini di jadikan republik.. akan ada tentera gerila yang akan berperang dengan keparat-keparat ini... jadi kepada rakyat johor korang nak senyap ajer...

ps: jadi inilah cara perang mereka... 1st raja-raja melayu.. di serang habis-habisan dan 2nd.. kuasa melayu harus di ranapkan... 3rd... melayu hanya jadi bangsa dengar kata sahaja sebab kita tidak lagi ada kuasa... so itu yang puak-puak pas dan pkr merancang sekarang... kita nak diam...?

Ulasan

  1. teknik dan konspirasi tahun 30an dan 40an berulang kembali

    BalasPadam
  2. boleh baca lg byk dalam http://uncleseekers.blogspot.com/2012/06/sultan-johor-atau-kerabatnya-part-26.html

    BalasPadam
  3. mereka ini talibarut yahudi.. sialan

    BalasPadam
  4. pukimak nik ajis, anuar dan lim kit siang... ni hasil ko hajar pengikut ko ye... HARAM parti mereka untuk negeri Johor... PUKIMAK ko ajis kelantan sial...



    anak johor

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ko ahli neraka tulen

      Padam
  5. Lagi ramai serang lagi bagus, sebab lagi orang Johor berbulu dan defensif. Bila perkara ini berlaku, jangan harap pembangkang nak menang di Johor. Orang Johor bukan suka cara samseng. Rakyat Johor sejak zaman berzaman dah diajar ugama dan adab dengan Sultan mereka. Tengoklah negara jiran buat apa pun, rakyat Johor mengalah je sebab mereka suka keadaan aman.

    P/s uncleseekers tu mental. orang yg suka tafsir mimpi selalunya berdamping dgn jin. dahlah tu mimpi lepas subuh.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bodoh..cakap x guna otak... Sultan ko yang ko sanjung2 tu la samseng sebenarnya...

      Padam
    2. Ntah bodoh sokong lanun

      Padam
    3. keturunan lanun samseng suka pukul orang bunuh orang tampar orang, itulah johoreans

      Padam
  6. Tak heranlah gambar orang bercinta memang macam tu, bukan sorok2. Yang heran dan gilababi ialah Ustaz beri takzirah bini orang jam 3.00 pg dlm bilik hotel atau aksi kulum dalam jamban dengan suami orang.

    BalasPadam
  7. Uncle Seeker tu terlalu taksub dgn dunia paranormal hinggakan yg normal pun dia dah tak kenal.Salah ke kalau TMJ nak bercinta? Sekurang2nya bukan dgn bini org tak mcm sesetengah "ustaz" tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dalam islam boleh ke bila bercinta boleh pegang tangan?sekadar bertanya....marilah kita beramai-ramai nyanyi lagu ana raffali ...

      Padam
  8. dah banyak baca kisah pasal tmj ni especially penulisan twitternya . memang ada yang menjengkelkan.

    BalasPadam
  9. ini yang kita dapat tunjok ajar supaya melayu lemah dari haramjadahanu-ar-al-juburi bontot al-atas pukipelacor.

    BalasPadam
  10. aku kenal uncle seeker..nama dia isa budak sekolah aminuddin baki johor bahru
    kat sekolah dulu kaki playboy..kaki kencing. ramai budak menyampah kat dia. dia terkenal pun pasal bapak dia seorang penulis buku syed hussein yang kuat ampu umno tapi dah jadi macam barua pakatan sebab kena pau.

    sekarang ni dia jadi KETUA HANTU dalam rancangan dia sendiri. nak tunjuk la kunun2nya dia pakar hantu padahal dia tu yang jadi hantu sampai naik hantu bila kena saman dgn permaisuri agong tak lama dulu. padan muka dia kahkahkahkah

    BalasPadam
  11. Kalau sudah jenis BIAWAK menyamar sebagai manusia itulah jenis politik pembangkang di Malaysia...low class sama dengan BIAWAK DARAT tidak ada harga langsung cuma untuk santapan puak buruh lao, kalau BIAWAK SUNGAI jenis baik sikit mahal harganya sebab kulitnya berguna....TETAPI kedua-duanya makan BANGKAI...
    Ayoooh...! Rakyat Johor ramai-ramai jangan pangkah PR nanti..Jangan serahkan walau seinci pun tanah negeri Johor kat PR...Halau penceramah PR bila nak adakan kempen dikawasan anda nanti..BN tetap Menang di Johor. Oleh Rakyat Sabah sokong Sultan Johor..Daulat Tunku.

    BalasPadam
  12. kamon la... gambar/video anwar lagi teruk siap fuck china doll lagi...bodoh pembangkang...patik tetap di belakang sultan!

    BalasPadam
  13. Apa nak heran...jika dibandingkan dengan DSAI, atau ustaz Sabun atau ustaz jam 3 pagi tu,...mana lagi teruk TMJ atau depa2 tu...sampai anuar tu yang menghalalkan dan menyokong kalimah ALLAH di gunakan oleh puak kristian pun ok jerr...nik ajis atau hadi tu diam jer...lagilah dasyat ...wahai anak2 Johor, bangkitlah ..hancurkan PAS/DAP dan puak2 PR ni di Johor,

    BalasPadam
  14. Kelakar kan uncleseekers konon tafsir mimpi lisa surihani dan budak kru tu takkan menikah. Last budak berdua tu bernikah siap honeymoon kat europe lagi. Jin dia tersalah kasi info lah tu.

    BalasPadam
  15. Allah peliharakan Sultan
    ‘Nugerahkan dia segala kehormatan

    Sihat dan ria kekal dan makmur
    Luaskan kuasa naungkan kami

    Rakyat dipimpini berzaman lagi
    Dengan merdeka bersatu hati

    Allah berkati Johor
    Allah selamatkan Sultan.

    BalasPadam
  16. bangang btul siapa yg edit mcm ni. memang takkan pkr or dap dpt pgg johor la ! hak tuih !

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini