Langkau ke kandungan utama

RUPA-RUPANYA KITA SEMUA KENA TIPU DA... DARI BAPAK SAMPAI KE CUCU KENA AUTA.. KIKIKI

ohh begitu rupaya.. wakaka... kena tipu hidup-hidup..

baca stament polis perancis... wahai juak-juak ketepet jenglot kungtaq.. haha..
Siasatan polis Perancis mendapati Altatunya tidak pernah berada dinegara itu dan tidak pernah memasuki negara tersebut...SAH Pakatan Haram diketuai Anwar dan Tian chua menipu rakyat hidup2 tentang Altatunya dan isu Scorpene.

KALAU ANDA NAK GELAK SILAKAN TAPI JANGAN LEBIH-LEBIH GELAK TU YE.. NANTI AKAN BUATKAN OTAK JADI HANK.. KAH KAH KAH KAH...


ps: bagusla bila kena tipu.. tapi bila kena tipu rasa nak di tipu lagi aaa silalah bagi ketua penipu tu jadi pm sok.. maunya hari-hari kita kena tadah air kencing sok ye.. wakaka.. pui

Ulasan

 1. padan muka, tapi aku tak fikir mereka akan serik sebab dah kerja mereka tu menipu. apa nak kata.

  BalasPadam
 2. fitnah dah jadi zikir harian dorang..dorang takkan berhenti sampailah malaikat maut datang mencabut nyawa dorang.

  BalasPadam
 3. camno plak kes rekod altantuya masuk malaysia bole tadak kt airport data? jenis halimunan kut...

  BalasPadam
 4. cuba check atas nama AMINA rasa rasanya ada sebab dia telah tukar nama apabila memeluk ugama Islam?????atau memeluk Razak Baginda????..jadi carian rekod imigresen kedua dua negara tersebut telah tersalah tuju.

  BalasPadam
 5. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  BalasPadam
 6. Yang Razak Baginda ni satu kenapa lak dalam mahkamah mengaku bertemu Altantuya/Amina di Paris dan sekarang sudah haru biru jadinya.

  BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini