Ahad, 10 Jun 2012

TERGAMAK KAU NIZAR HINA RAJA MELAYU....

ada juga manusia menjadi pertualang kepada kafir cina kiasu untuk menghina dan mencari pasal terhadap Sultan Johor, manusia macam ini tak layak tinggal di negara ini.. sila tinggal di negara komunis.. sebab nizar meroyan tu memang dah sawan gila... so kawan-kawan... kita wajib pertahankan tanah air ini dari pertualang yang nak jahanamkan Raja-Raja kita... Agama kita... Bangsa kita....


DAULAT TUANKU.. DAULAT TUANKU


7 WASIAT RAJA-RAJA MELAYU... WAJIB KITA PERJUANGKAN....


1. Kami namakan dan panggil dia, bumi yang kamu pijak dan langit yang kamu junjung Perseketuan Tanah Melayu (Sekarang dengan nama Malaysia)


2. Kami isytiharkan dan kami simpan untuk kami dan kami benarkan kamu isytiharkan dan simpan untuk anak cucu kamu, selain gunung ganang, tasik dan hutan simpan, Tanah Simpanan Melayu sehingga nisbah 50 peratus, selebihnya kamu rebutlah bersama-sama kaum yang lain.


3. Bagi menjaga kamu dan bagi melindungi anak cucu kamu serta hak milik kamu, kami tubuhkan Rejimen Askar Melayu selain membanteras kekacauan dalam negara dan ancaman luar negara.


4. Kami kekalkan dan kami jamin Kerajaan dan Kedaulatan Raja-Raja Melayu memerintah negara ini


5. Kami Isytiharkan Islam adalah Agama Perseketuan


6. Kami tetapkan bahasa kebangsaan ialah Bahasa Melayu


7. Kami amanahkan dan kami pertanggungjawabkan kepada Raja-Raja Melayu untuk melindungi kedudukan istimewa orang Melayu dan kepentingan sah kaum-kaum lain. (Kemudian kedudukan istimewa anak negeri Sabah dan Sarawak)


jom baca sini.. 
30 Ribu Rakyat Johor Buatkan DYMM Tuanku Sultan Johor Sebak

1 ulasan:

  1. Kami rakyat Perak sesungguhnya AMAT BENCIKAN Nizar.

    BalasPadam

PENGURUSAN MASJID UM LAPOR POLIS PROGRAM 'BOSSKU'

Pihak pengurusan Masjid Ar-Rahman, Universiti Malaya membuat laporan polis berhubung penganjuran program melibatkan bekas pengerusi BN Najib...