Langkau ke kandungan utama

WAH... IKLAN ISRAEL DI PORTAL POPULAR.... KHAK PUIH

ni siapa nak jawab ni.. kepada pak langau hijau yang kemaruk kuasa.. adakah anda buta atau anda ni memamg proksi mereka.. atau pun anda ni dah di beli dengan hilangnya maruah diri.. apa anda jadi bisu dan bebal dengan hal berkaitan umno saja anda jadi pendekar kampung dusun wei..


kepada langau-langau hijau yang hensem.. dan hebat.. sila jawab... di portal manakah iklan israel ini di siarkan

a. utusan malaysia online
b. malaysiakini
c. harakah online

harap jawab dengan jujur ye..

Ulasan

  1. mereka dah buta hati, x kan nampak walau sebesar gajah..
    yg nereka nampak hanya kesalahan dan kesilapan org lain, maksum la katakan..

    yann

    BalasPadam
  2. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini