Langkau ke kandungan utama

JANGAN KATA YAHUDI.. DIA PUNYA BONEKA KAT SINI PUN MARAH DENGAN IKLAN NI.. HEHE..

YAHUDI CUKUP MARAH DAN MELENTING KALAU UNGKAP SEJARAH PERANG DUNIA KE-2 DULU.. MEREKA CUKUP TERASA SAMPAI JADI ISENG KALAU IA DI JADIKAN BAHAN JENAKA.. SO BARU KAU TAU YE YAHUDI... SAKIT KAN HATI..

BAGAIMANA PULA PERASAAN UMAT ISLAM BILA DENGAN KURANG AJARNYA FILEM PENDEK YANG MENGHINA NABI KESAYANGAN KAMI... NABI MUHAMMAD S.A.W

JADI.. YAHUDI NI MEREKA ANGGAP MEREKA KAUM PILIHAN TUHAN.. NASIBLAH MASA TU NAZI TAK PUPUSKAN TERUS BANGSA BANGSAT NI... DIA TINGGALKAN SIKIT UNTUK KITA TAHU YAHUDI INI LAGI TINGGI SETANNYA DARI SETAN... PUI...

SUMBER KLIK

Selepas beberapa hari semenjak tersebarnya video yang dikatakan menghina Nabi Muhammad S.A.W ke seluruh dunia oleh puak-puak Yahudi ini, akhirnya mereka terpaksa berhadapan dengan apa yang umat Islam di dunia rasai selepas turut dihina dalam sebuah iklan oleh sebuah syarikat pembuat pil.

Gambar mengerikan mangsa kem tahanan rejim Nazi adalah mimpi buruk bagi sebahagian besar kaum Yahudi.

Namun, gambaran mengerikan itu justeru menjadi bahan jenaka sebuah surat kabar Estonia dengan menjadikannya sebuah iklan. Tidak hairanlah, iklan ini mengundang kemarahan banyak orang, terutama kaum Yahudi.

Iklan itu sendiri mempromosikan pil diet yang memaparkan sejumlah lelaki kelaparan dengan lokasi di kem mematikan terbesar di Jerman itu. Dalam iklan itu, terpampang tulisan,''Satu, Dua, Tiga, pil pelangsing Dr Mengele sangat berkesan untuk anda! Tak ada lagi orang gemuk di Buchenwald!"

Reaksi paling keras datang dari organisasi Yahudi. Mereka mengecam iklan di Eesti Ekspress yang diletakkan di bahagian jenaka surat khabar itu. ''Iklan ini amat mengelirukan dengan mengorbankan jutaan mangsa korban Nazi,'' ungkap Efraim Zuroff dari Pusat Simon Wiesenthal, Jerusalem.

Alla Jakobson, jurucakap komuniti Yahudi Estonia, berkata, insiden itu menunjukkan masyarakat Estonia mengalami masalah besar dalam moral dan nilai etika.


Ulasan

  1. Cuba buat filem tentang Protocol of elder Zion tentang rancangan jahat puak Yahudi yang ingin menguasai dunia mahu puak-puak ni melenting ke tak....

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini