Selasa, 11 Disember 2012

BILA GUNA POPULARITI SEBAGAI JURUFOTO... UNTUK MEMBURUKKAN ROSMAH MANSUR..

aku sebenarnya malas nak komen kat seorang jurufoto power lah kononnya.. dia ni aku perasan kat page dia.. bila dah ramai pengikut dia gunakan untuk burukkan kerajaan.. burukkan pm dan isterinya.. dia ni sembang macam dia hebat manjang... so far aku tengok dia ni macam syok sendiri je.. ye memang betul anda ni jurufoto konon pro.. ada aku kisah.. hahaha...

klik sini merapunya mamat ni klik

2 ulasan:

SALAH GUNA MEDIA SOSIAL - SKMM SERBU 11 LOKASI RAMPAS TELEFON BIMBIT DAN KOMPUTER RIBA #viralhancing

CYBERJAYA – Sebanyak 11 lokasi di beberapa buah negeri diserbu Bahagian Penguatkuasaan dan Siasatan Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Ma...