Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari November 4, 2012

ANUAR IBRAHIM AKAN TERKEJUT BERUK, SIAMANG, UNGKA SERTA BABOON... YB ZUL NORDIN.

huh... panas bro.. haha.. bila buku bertemu dengan ruas.. maka berdentumlah suasana.. inilah bakal terjadi bila yb zul nordin akan menjadi peguam secara percuma bagi pihak utusan malaysia sekiranya, nurul izzah akan mengambil tindakan perundangan terhadap utusan malaysia.. jeng jeng jeng... paneh paneh... ni..


Zulkifli Nordin menawarkan diri untuk menjadi peguam secara percuma kepada akhbar Utusan Malaysia sekiranya didakwa di mahkamah oleh Nurul Izzah. Nurul sebelum ini menyatakan akan mengambil tindakan perundangan terhadap Utusan Malaysia dan Berita Harian kerana mendakwa kenyataannya telah disalahtafsirkan. Justeru, Zulkifli dalam nada sinis memberitahu akan memberi kejutan kepada Anwar dan Nurul Izzah dengan barisan peguam kanan yang telah bersedia untuk mewakili Utusan Malaysia. "Saya nak umumkan pada Utusan Malaysia, saya dan peguam kanan ini sedia jadi peguam untuk pertahankan Utusan Malaysia tanpa minta bayaran. Ini sumbangan kecil untuk pertahankan Utusan Malaysia.

 &qu…

HEHE.. APLIKASI YANG MEMBOLEHKAN HANTU MUNCUL DIDALAM GAMBAR... JOM TENGOK..

hehe.. siap leh keluar dalam kosmo lagi lor.. hehe.. tetapi last-last rupanya ada aplikasi adroid yang boleh edit gambar supaya hantu tu ada kat belakang, depan, samar-samar.. hehe.. kita dengan orang kampung dah kena tipu... kih kih kih kih..

serem serem.. tapi... haha.. tengok bawah.. sama je.. hantunya keh keh keh
ps: hehe.. cit..

ERK BUKAN KE PKR NI DUIT BERLAMBAK.. BOLEH BELI BAS MEWAH.. NI APA NI.. ERK ERK...

boleh bagi penjelasan.. apakah ini.. skim cepat kaya ke apa.. hehe.. erk erk.. ai pkr.. poning palo pokcik tau... kekeke..

ps: ni mesti stament dari pkr akan keluar camni.. ini sabotaj dari umno.. mereka yang buat web ini untuk memalukan pkr.. dan ternyata pkr bukannya kedahak duit sampai begini... erk erk erk.. hehehe :)

LAWAK ANTARABANGSA... KAH KAH KAH..

aku pun tak tau, mula mula ke blog rbf aku baca lah...ingat apa lah lawaknya.. rupanya.. lawak memang lawak.. wakakakakakaka... aku nak terbalik meja bila baca link yang rbf kata lawak tu.. kah kah.. cam anak kartun orang pkr ni kan.. kah kah kah.. adeh adeh.. wakakaka..

ala guci guci oink oink... 
hahahahahahahahaha

JOM KLIK SINI BEB WAKAKAKA

CERAMAH PR YANG TIADA SAMBUTAN DI BAYAN BARU, P. PINANG... SALAH UMNO KE.. HAHAHA

uish. orang lum sampai lagi sebab majlis lom start... ish takkanlah sikit bebenar yang datang hea.. tak logik la..sebab kat seremban baru-baru ni gila haram ramai yang datang tau.. 50 ribu katanya, hehe.. ni mesti majlis ini di sabotaj oleh umno.. tak pun orang salah hari.. tak pun majlis ceramah pr ni hanya nak ajak kerusi je kot.. keh keh... maksudnya apa geng.. maksudnya.. rakyat dah mula berfikir.. pr sebelum ni sembang depa ja yang hebat... depa ja betui.. depa ja tera.. depa ja bersih... depa ja yang terpower.. ai macam-macamlah.. la ni rakyat dah cerdik memikiaq siapa sebenar malaun pakatan rakyat ni.. mereka dah jadi pakatan rosak dah la ni... hehehe...

hangpa sendiri pikiaqlah hea..
ps: masih lagi pircaya ka ini pr? keh keh.. aje gila..

RAHSIA HEBAT POSTER ANUAR IBRAHIM... JANGAN TAK TENGOK HIHIHI

hehehe.. berbulu le penchacai tengok ye keh keh keh...

ps: jahanam hidup lor wakaka..

BILA NIK ABDUH SOUND TEPET KE MUKA NURUL IZZAH... PANAS HATI BANG NUAR BRAHIM BEB..!!!!

kan bagus camtu pas.. dalam pas ada juga yang selumber hebat sound tepet ke muka nurul izzah tu.. asik mengeko je bontot pkr dan dap apa dapat... pas hanya jadi kuli je.. so sekurang-kurangnya bila pas berani bersuara, panas hati lah juak-juak parasit didalam pas, tepuk mejalah si bang anuar ibrahim dan sakit jiwalah si karpal sinki.. serta geng-gengnya. hehe..


KOTA BHARU - Dewan Pemuda Pas semalam ‘menempelak’ Nurul Izzah Anwar berhubung kenyataan kontroversinya mengenai isu kebebasan beragama di negara ini yang didakwa Naib Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR) itu sepatutnya diguna pakai secara sama rata termasuk kepada orang Melayu.

Timbalan Ketua Pemuda Pas, Nik Abdul Abduh Nik Abdul Aziz (gambar) berkata, ungkapan ‘tiada paksaan dalam agama’ daripada ayat 256 surah al-Baqarah adalah merujuk kepada hak bukan Islam untuk kekal dalam agama mereka sebebas-bebasnya dan ia sama sekali tidak melibatkan umat Islam.

Beliau berkata, sesuatu yang amat pelik dan tidak logik apabila mengataka…

CERMIN MATA UNTUK PAYUDARA... WOW!!!!!!!

tapi tulah tertanya juga kejadahnya cermin mata ini.. adakah untuk tujuan mata lelaki yang selalunya memang sudah tentu melihat payudara.... keh keh keh... macam-macam kreatif manusia ni ye.. kih kih..



ps: yum yum

GAMBAR EDIT INI YANG PENCHACAI TAI KUCIN PERCAYA.. CEH..

mereka kata ds najib memang ada kaitan dengan altantuya.. dan mereka dengan bangganya mengeluarkan gambar cukup detail ini untuk membuktikan kepada rakyat malaysia... ds najib memang ternyata kenal dan pasti bersama altantuya sebelum altantuya dibunuh... haha.. cerdik kan.. keh keh

kan sama tu.... detail gila editing yang membuatkan pak jangoat percaya dan hangguk hangguk.. geleng-geleng.. keh keh keh keh... gila betul mentaliti percaya cerita propa banggang camni... pui..

ni pun mereka kata altantuya sebenar...kah kah kah... betul ke.. banggang tahap kepala lutuit la woi.. hahahaha..

perghhh selambak deh.. huhuhu

baca selanjutnya... klik sini

PETUNJUK DARI ALLAH UNTUK KITA SEMUA... FIKIRKAN..

Allah lagi berkuasa dan maha mengatahui... kita sebagai manusia.. bila sikit demi sedikit Allah berikan petunjuk.. Ini semua berlaku supaya kita yang waras harus berfikir sebaik-baik mungkin... yb zul nordin ada katakan... kita perlu buang sikap pekak, buta, bisu.. walau kebenaran dah pun di pertunjukkan... sedar-sedarlah umat melayu.. sedarlah...

baca pelan-pelan beb..


Kampung Bukit Naga terletak di tengah-tengah antara Shah Alam dan Klang.Pentadbiran pihak berkuasa tempatan dibawah Majlis Bandaraya Shah Alam.Manakala untuk urusan tanah dibawah Pejabat Tanah dan Daerah Klang.Parlimennya pula di bawah P111 Kota Raja dan Dun N50 Sri Muda.Hampir keseluruhan penduduknya beragama islam.Majoriti penduduk kampung adalah penyokong BN dan kampung itu boleh dikatakan lubuk BN.Untuk keputusan pilihan raya bagi peti undi Bukit Naga ia tidak pernah mengecewakan BN.Sejak beberapa tahun kebelakangan ini pihak PKR dan PAS sedang berusaha untuk menembusi kampung berkenaan dengan pelbagai majlis dan p…

nurul izzah tersasul tu...

agak-agak pas berani sound tak? agak-agak balaci pas akan berdemo kaw-kaw tak sebab kelancangan mulut nurul izzah ini.. agak-agak mereka akan meminta siasatan di raja tak? ini lah pas.. korang sembang mereka nak jaga Islam.. erm jangan mimpi lah.. pkr sudah tentu parti liberal.. jadi nak tanya.. kita sebagai orang melayu.. bila anak kita di lahirkan saja.. kita wajib Islam.. tetapi apa kata nurul izzah wei.. tak ke kepala bana dia main sedap cakap macam tu.. pui

stament nurul izzah ps: dengar kata dia dah nafikan dan macam biasa dia cakap itu maianan media umno nak kenakan dia.. oi pompuan putih muka cina tapi cute.. hehe.. ape kebebal ni.. cuba stament ini keluar dari mulut pemimpin umno.. maunya kaulah orang pertama bawa geng ke parlimen desak di tarik balik stament yang keterlaluan itu .. kan eleh.. poyo.. pui...

HEBATNYA PKR KERANA IDEA DESIGN PROPAGANDA MEREKA... UMNO BN.. TAKKAN DIAM SAJA???

ini realiti dalam idea.. tak kisah produk anda buruk.. tak kisah produk anda cikai.. tetapi idea dari art director untuk memberi impak maksima dalam dunia media pengiklanan cukup terkesan untuk orang melihatnya... ini yang terjadi.. dalam pkr.. kita memang sudah tau.. mereka bukan hebat dalam membantu rakyat pun.. mereka hebat membuat cerita propa... tetapi jentera propaganda mereka cukup hebat... sebab mereka mempunyai art director yang kreatif dalam menyampaikan perkara untuk pru 13 nanti... jadi... kepada umno dan bn... takkan diam saja... korang patut lihat ini bukan cikai beb.. teknik macam ni mungkin berjaya.. sebab senang.. biar produk buruk, cikai tetapi advertising nya tepat ke hati rakyat.. jadi nak biarkan saja... jangan dibuat main propaganda kreatif bai.. silap hari bulan kena sailang nanti... jaga-jaga...


ps: dalam dunia pengiklanan... tag line paling berkesan untuk iklan atau poster-poster untuk semua terpegun melihat...."KEEP IT SIMPLE STUPID" dan anda lihat …

ADA ENTITI MISTERI DIJUMPAI DI TESCO... CUKUP SERAM...

jeng jeng jeng..

jeng jeng jeng... seram seram wei roll ke bawah ini / / / / / / / / / / ps: rasanya terkujat kot tengok harga dia mahal.. wakakaka... tak senonoh tui.. pening kepala orang nak scan harga kat situ.. kekekekeke..

sumber klik sini je.. 

MEREKA KATA CYBERTROOPER UMNO DIBAYAR?

hehehe.. ok ok.. kalau betul di bayar kenapa aku tak de pun.. dah masuk 2 tahun pun aku berblog.. asal tak de pun bayaran.. apasal.. keke.. berjuang dengan belasah pakatan.. ikut otai-otai blog.. kalau betul blogger umno dibayar.. aku dah kaya kaya kaya....

beza cyber trooper umno pakatan... cybertrooper pakatan mereka menjilat baik punya pemimpin dayus mereka... cybertrooper umno terpaksa kerja siang dan malam menerangkan kembali fitnah dari cybertrooper bahlul mereka.. hehe.. mana tak poyo.. semalam kononnya mereka kata orang negeri 9 datang berduyun2 ceramah mereka anjurkan.. eleh... import.. sudah tau punya.. haha