Langkau ke kandungan utama

APE BEZANYA... ORANG BUAT KERJA BANTU PENDUDUK DAN YANG ASYIK DEMO!!! DEMO!! PILIHAN ANDA??

inilah masalahnya geng geng hebat teratas aka pelakon terbaik yb-yb pakatan beb, asal ada demo beso, besor le kononnya (esok KL112), hehe. bila nak popular, demo-demo camnilah perlu tunjuk muka, almaklumlah nak meriahkan majlis.. tak gitu?.. ni aku bagi korang perbezaan, apa bezanya yb yang bekerja untuk rakyat dan yb yang hanya nak popular.. ini realiti..

hi yb haniza, yang tengah berucap tu, adun pkr yang menang di taman medan pru12 dulu tu.. hehe.. camne kebajikan orang-orang taman medan? ok? ada bagus? hehe, depa ni dok promo tema baju ungu untuk himpunan KL112 esok ni.. hehe

BEZANYA DENGAN PEMIMPIN BN..

Raja Dato' Hanipuddin, Datin Wong Fong Leng, UMNO DAN MCA BERGERAK DALAM SATU BUMBUNG DALAM BERSAMA-SAMA BERKHIDMAT UNTUK RAKYAT... 

dan apa bezanya orang bn buat kerja? orang bn buat kerja atas dasar tanggungjawab terhadap rakyat... untuk kedua pemimpin bn ini, aku senang cakap, orang-orang taman medan, pjs semua tau, mereka berdua ni memang sangat kuat bekerja untuk rakyat, terutamanya di pjs,


ketika pogram kembali ke sekolah di pjs, baru-baru ini

Datin Wong Fong Leng drpd MCA PJS (mewakili Raja Dato' Hanipuddin & Senator IR Donald Lim) hadir memberi bantuan kewangan sambil berbincang bersama sdr Bakri, anak muda yg mengalami kecederaan saraf tunjang telah diberhentikan bantuan bulanan oleh Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKMM)... adakah patut orang yg telah disahkan lemah anggota kaki, tangan serta tidak mampu menguruskan diri sndiri, diberhentikan bantuan bulanan buat beliau ??? hal ini dah dibawa ketengah untuk diselesaikan InsyaAllah..

BERKHIDMAT UNTUK RAKYAT KEUTAMAAN BARISAN NASIONAL, BUKAN MACAM PAKATAN HANYA NAK POPULAR SAHAJA, NAK UNDI DAN NAK KUASA, NAK DEMO, NAK PROTES, PATUTNYA PROTES PEMIMPIN MEREKA LAH SEBAB HANYA PANDAI BERCAKAP, CAKAP, DAN CAKAP.. BETUL TAK???

ps: bagi aku senang, orang pjs cukup kenal dengan mereka berdua, sentiasa mesra, sentiasa turun padang bertemu rakyat, kepimpinan macam inilah yang patut kita undi di pilihanraya nanti.. banyak lagi aktiviti rakyat yang aku diberitahu, Raja Dato' Hanipuddin dan Datin Wong Fong Leng dah lakukan cukup terbaik di kawasan pjs, semua orang tau dan lihat., kenal dan beramah mesra dengan mereka berdua, BARISAN NASIONAL TETAP DIHATI ORANG-ORANG PJS, REALITI BEB!!

Ulasan

  1. ada kew anak yg nk burukn ibu bapa? sama lah juga de kew parti politik nk brukan parti dia sndry? msti xdee kn.. heheheh sy brcakap guna logik akal jee..

    BalasPadam
  2. Apa lah asyik buat demo je...
    Kat malaysia kan ada banyak tv, cakap jer lah dalam tv kan nanti semua orang boleh dengar...susah sangat ke?

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini