Langkau ke kandungan utama

apa!! sambutan majlis tahun baru cina anjuran mca kurang orang datang??? masalah ni...

??????? biar betul.. adus..

dap selalu kata, merekalah parti teragung yang memang orang cina tetap menyokong mereka 100%... tetapi sejak impak maksima dan gerak kerja bn selangor, diterajui umno, mca dan mic serta parti-parti komponen lain serta ngo-ngo menjalankan kerja yang sentiasa dilihat dan dipandang oleh rakyat selangor.. kita boleh lihat kedatangan orang ramai ke majlis anjuran bn.. di lokasi ini dulu tempat dap dan pkr buat function, terbaek mca... kita kasi gegar... apa ingat selangor ini tempat mutlak pkr, dap dan pas ke..

Majlis Rumah Terbuka BN & MCA Selangor sempena Tahun Baru Cina 2013 yg diadakan di dewan Hokkien Klang meraikan penduduk2 sekitar telah dimeriahkan lagi dgn kehadiran presiden MCA dr Chua Soi Lek & Senator Dato' Donald Lim Siang Chai. datin Wong Fong Leng drpd kepimpinan MCA PJS turut hadir meraikan bersama penduduk setempat....


 presiden MCA dr Chua Soi Lek & Senator Dato' Donald Lim Siang Chai


 presiden MCA dr Chua Soi Lek & Datin Wong Fong Leng
ps: kebangkitan rakyat untuk menentang regim khalid gagap... pru 13 nanti kita satu keluarga undi bn... ingat ye...

Ulasan

 1. bangsa cina tak boleh tipu diri mereka bahawa ekonomi negeri dibawah fuckatoon dijamin lebih baik..

  sedangkan hidup mereka adalah semata-mata berharap pada ekonomi yg.baik untuk maju dari segi perniagaan, pelaburan saham, keselamatan dan pendidikan.

  tak silap aku, ada lebih 300 pelaburan baru ditangguhkan di selangor kerana masalah bekalan air yg.tak mampu dijamin kerajaan fuckatoon..adakah bangsa cina rasa ini petanda baik dari segi ekonomi?

  gen2felda

  BalasPadam
 2. Aku ramalkan, pakatan menang semua kawasan majoriti cina. Ramalan aje.....Tempat lain no komen.

  BalasPadam
  Balasan
  1. Aku ramal kan ko mati sebelum usia tua menjelma.

   Padam
 3. 2004 Cina dah bagi sokongan 80% kepada BN namun si Dollah Badawi pulak buat hal.....sekarang depa ni sokong lagi ke tak tahu sebab Cina ni lain macam sikit, tak dapat diramal.

  BalasPadam
  Balasan
  1. menurut unit risikan, dikatakan orang cina yg menjalankan bisnes dah tak berapa suka dgn cara pr memerintah.. cukai naik, tak mesra bisnes.. dan ada satu komplen, primium tanah tggi kena bayar dkt kerjaan sgor, cmne nak bisnes dgn ok.. orang cina kalau pasal bisnes kena kacau diaorang tak suka...

   Padam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini