Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Mac 31, 2013

dengar kata ada yang hempas meja??? kenapa?? kenapa???

aku dapat info penampar siam akan diberi percuma oleh pekakas pr kalau bertanya soalan, soalan pasal menifesto bn yang ds najib bentangkan tadi ni.. hehe.. ada yang hempas meja, pecahkan kerusi, dan paling trill menjerit-jerit najib tiru!!, najib tiru!!... masalahnya mereka menjerit atas bumbung rumah lak tu.. tak ke naya... hehehe...

aku sakit hatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii warghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
mana tak sakit jiwa, mana tak sakit hati, ramalan diaorang yang rakyat seramai 28 juta kompem menyokong mereka pru13 ni..pakatan rakyat adalah pilihan rakyat kesemuanya, tetapi bila najib membentangkan menifesto bn tadi ni, stadium penuh, mereka tak boleh terima kerana mereka anggap mana mungkin orang boleh ramai sokong bn.. mana boleh.... 
 edit edit
 mana mungkin rakyat menyokong bn la, tak boleh kata macai
ni semua di upah di upah..

lagi menyakitkan hati para pekakas... menifesto dari najib sangat mengejutkan... iaitu BR1M, semua ingat RM1000, TETAPI NAJIB B…

goyang bn johor kalau tengok ramai betul orang datang ceramah mat sabu!!! ades!!

diakatakan dia akan ditabal sebagai menteri dalam negeri, gile gempak beb.. menteri dalam negeri tu.. hahaha.. hebat tak terkira.. punya ramai berpusu-pusu orang hadir, sampai penuh kawasan, kat atas pokok pun ada orang sebab teruja dengan bakal menteri dalam negeri itu berucap... ehehe




i suka u hahaha...
ps: eee takutnya i.. hahaha.. mat sabu terus ditabal tu sebgai menteri dalam negeri nanti.. kira mereka kompiden pr akan ambil alih putrajaya tu, wakakaka..

sumber klik sini

hati sakit!! hati sakit!! kalau korang nak tau hati siapa sakit??? jom lihat....

DAH SEMAKIN PENING KEPALA OTAK PARA PEKAKAS, MAKIN DIFIKIR MAKIN STRESS OTAK MEREKA.. NAMPAK GAYANYA KEADAAN PRU13 MENUNJUKKAN BETAPA SAKIT HATI NYA PARA PEKAKAS PR, nak tau apa sebabnya... jom layan
aku stress aku stress...huh
bukan setakat stress malah mereka dikatakan cepat emo, hati-hati bila berbicara dengan pekakas tegar pr tau.. silap haribulan mau kena silambam kang... hehehehe
aku panas aku panas... warkhhhhhhhhhhhhhkhkkkk
sebab apa jadi gini wei.. pasal hal ni lah.. hehe
program perhimpunan selamatkan selangor di sec 2, shah alam.. hari ini..
 berpusu-pusu orang, tahniah

sampai sanggup buat fitnah mengatakan perhimpunan itu gagal, orang tak datang, erm sekali kena sailang sedas tang dahi, maka jadi sawan cipan bukit pekakas semua bai.. wakakaka.. ambil obat... asyik nak fitnah je kejanya... apasal sudah goyang ka????


ps: kepada unit tempur bn, kita belasah cukup-cukup weh pekakas ni dengan fakta..baru mereka tau apa itu penyesalan.. hehehe... semangat...

gempar!! takkan sesekali dikeluarkan di UTUSAN MEDIA!!

utusan???? keadilan daily tak keluar gak apa..
ceritanya.. jeng jeng jeng
sebarkan gambar ini..
dakwaan mb selangor menyalah gunakan RM20,00O, WOW!!!
Pentadbiran pakatan haram di Selangor cukup tragis. Bermula dengan menggula-gulakan rakyat Selangor semasa PRU12 yang lepas telah berjaya memperdayakan mereka mengundi pakatan haram. Cuma mereka lupa bahawa rakyat yang mereka gula-gulakan itu tidak pernah lupa pada janji yang ditabur. Namun rakyat Selangor begitu hampa apabila Khalid Ibrahim telah mengistiharkan bahawa manifesto PRU12 yang lepas bukanlah janji yang harus ditepati. Dengan kata lain pakatan haram mengamalkan penipuan manifesto dan memfitnah Barisan Nasional. Senjata makan tuan apabila seorang anggota di cabang PKR yang diketuai Khalid Ibrahim telah membuat laporan ke atas menteri besar Selangor itu atas dakwaan menyalahguna dana berjumlah kira-kira RM20,000 dari cabang parti itu. Malahan satu video yang disiarkan oleh Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia di portal Youtube…

pas mesti bangga dengan penemuan ini!!

wah dasat tu.. umno pun lum lagi terfikir nak buat gini.. ce ce senyum sampai ke telinga pekakas pas siut.. sebab gambar yang aku nak tunjuk ni bukan calang-calang.. nik aziz gerenti muka tenang je bila lihat.. hehehe. mat sabu lagi la, senyum sampai lupa diri.. haha

hebat kau mah... hihihi
apa yang dibanggakan sangat tu ek.. korang tengok jela kat bawah ni... hehehe / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /
power siut ada kuih untuk orang pas.... ni agar-agar ni.. power siut... gempak seh... hebat siul.. hahaha..
ps: ni kalau jula masa ceramah pas ni, kaya lah tokey dia.. dah-dah jual 3 singgit.. hehe, tapi kena buat ceramah datang ramai lah, baru laku, sebab sekarang ni nak tarik orang datang ceramah pas, ribu-ribu dah payah dah.. dulu boleh lah... hehe

dah bocor satu perkara!!! rosak program aku!!!!

eeeeeee... takutnya... sebenarnya.. taktik pas nak pedajal umno kalau peluru dah ada, sebelum bubar parlimen dah disebarkan dah, malah peluru tersebut boleh bagi goyang kat umno ooo, tetapi apakan daya.. puas mencari, sampai pasang spy, supaya spy tu masuk dalam rakan-rakan umno.. terutama dalam war room cyber.. mereka nak satu modal dari spy-spy ni supaya dapat mengembalikan maruah pas yang teruk tercalar sekarang ni...

tertanya.. adakah spy-spy ini memang ada dalam kalangan tentera maya umno??? tertanya juga, katanya spy-spy ni dah lama ada, cuma mereka sangat berhati-hati... cis.. cis.. dapat tangkap.. ajar pengkhianat merosakkan bn ni.. huh..

ops harimau belang.. kasi terkam..


ps: sebab taktikal ini memang ada dalam perang, pertualang memang ada disetiap organisasi.. jangan pas terkejut pulak dalam pas pun ada spy dari umno... hehehe.. kalau tak macamana kertas memo diatas boleh ada ditangan media-media cyber umno???? hehehe...

JEPUN SATU CONTOH AGENDA "CHANGE" PENTADBIRAN YANG GAGAL!!!!

pilihanraya di jepun pada tahun 2009
RAKYAT JEPUN TELAH MEMBUKTI EKSPERIMEN PETUKARAN KERAJAAN TERNYATA TIDAK BERJAYA
1. Malam tadi saya dan 3 rakan usrah cuba untuk test market di pages Parlimen FB untuk mengetahui isu2 yang dimanipulasikan oleh pihak Pakatan, ternyata isu2 lapuk telah diketengahkan agar dipopularkan semula seperti isu kehilangan saham bumiputera RM52 Billion, Isu Hudud, Isu hutang negara, Isu Pembekal Kuasa Dalaman (IPP), Isu kronisme dan Isu Laporan Audit Negara. Apa yang kami tahu, insyaallah kami menjawab walaupun berulang2 kali kami memberikan penjelasan namun pihak Pakatan tetap "spin" and "spinning". 
2. Hari ini, apa yang menarik perhatian saya ketika sesi perdebatan berlangusng di PFB, sdr Ir Abu Hanifah Muhammad telah membangkitkan satu kenyataan yang menarik iaitu eksperimen rakyat Jepun dalam soal pemerintahan negara Matahari Terbit itu. 
3. Umum mengetahui, Jepun telah menyaksikan PRU ke-46 pada 16 Disember 2012 yang lalu dimana keputu…

ADAKAH PERTUALANG DALAM BN MASA PRU12 DULU NAK DIANGKAT KEMBALI???

KEPADA DATO SRI NAJIB BIN RAZAK...

KEPADA KETUA-KETUA ATASAN, FIKIRKAN.. SEBAB KERANA SILAP PERCATURAN ANDA SEMUA, SALAH MEMILIH CALON BN NANTI.. LIHAT DENGAN MATA HATI KERANA ORANG-ORANG PJS, TERUTAMA TAMAN MEDAN DAH TAU SIAPA YANG SELALU TURUN PADANG DAN BANYAK MEMBANTU RAKYAT SANA... TAMAN MEDAN BOLEH MENJADI KAWASAN BOLEH MENANG BESAR UNTUK BN!! JANGAN SALAH PILIH CALON...

ceritanya
TAK PATUT LETAK ORANG YANG BERANGAN JADI CALON DAN SEMUA TAU SIAPA DIA, MALAH DIKATAKAN MASA PRU12 DULU MEMBANTU PIHAK PKR UNTUK MENANG DI TAMAN MEDAN???? ADAKAH LAYAK MANUSIA TERSEBUT MENJADI CALON BOLEH MENANG DI TAMAN MEDAN????

JANGAN SALAH PILIH DATO SRI...

TETAPI KESILAPAN ORANG ATASAN MELETAK ORANG YANG TAK PATUT JADI CALON DI TAMAN MEDAN... AKU RISAU AKAN ADA UNDI PROTEST NANTI... DENGARLAH DENYUT NADI RAKYAT..


Suara DUN N33 Taman Medan @NajibRazak HARAP MENDENGAR!!!

GAMBAR TULEN DS NAJIB DAN ALTANTUYA DI SEBARKAN!!! adus!!!

masa 2008 dulu, hanya bermodalkan gambar ini, bukan sedikit orang percaya.. malah ramainya tak terkira, dari muda, tua, kakak, abang dan kakak semua percaya... lepas tengok siap sebarkan bagi tau rakan-rakan, adik beradik yang gambar ini sangat real dan betul sebetulnya, tak kisah la yang terpelajar, ada phd, ada ijazah, ada sijil diploma.. ustaz-ustaz dan malah ulama pun terus percaya bulat-bulat... alahai..

gambar apa... alah gambar-gambar kat bawah ni.. mereka tuduh ds najib adalah orang yang bertanggungjawab membunuh altantuya.. kata mereka gambar ini adalah sah menunjukkan ds najib kenal altantuya.. dan razak baginda.. tu dia, hehehe



budak tadika pun tau da gambar ni adalah edit.. tetapi puak-puak lutut kat otak.. hehe.. terus menerus kata, yup sah memang sah.. siap sebarkan tanpa segan silu gambar ini.. sembang di kedai kopi, sembang di tempat kerja, kat masjid, surau dan kenduri kawen sekalipun cakap-cakap ds najib ada kaitan dengan altantuya..  ALAHAI MUDAHNYA KENA TIPU.. keh …

TU PASAL ZUL NORDIN BLAH DARI BERJUANG BERSAMA-SAMA DENGAN ANUAR IBRAHIM!!!

sebelum tu, apakah pas tidak langsung melihat anuar ibrahim sebagai bapa liberal pertama yang akan menjadi perdana menteri nanti... tetapi walau di sebarkan kebenaran supaya kita sedar siapa dia.. malah orang-orang terdekat dengan dia pun dah tak mau bersekongkol dengan dia akibat tindak tanduk yang agak menjelekkan bila hal umat Islam di usik.. itu lah dia bapa segala licik, liberal dan homo.. erk.. kang ada kena saman lak aku ni.. hehe..

anda mempunyai otak di kepala dan bukan otak dilutut... sepatutnya berfikir.. layak kah dia ini menjadi perdana menteri ke-7

 sebarkan sebarkan
ps: bukti besi tak sahih kata hadi awang... apa kejadahnya samdol punya ahli politik sanggup bekerja sama dengan insan yang rosak pemikirannya... 
sumber gap

kesian sama khalid gagapin.. katanya dia kena ejek, sob sob!! sedih i tau..

katanya portal malaysia kini macam nak kenakan mb selangor je.. ai sama kapal serang-menyerang nampak.. kesian sama khalid gagapin.. dah la tak tunai janji.. hehehe..

sa sa samp p pai hati korang, ak ak aku ke ke kecik hati la mac macam ni... huk huk
portal malaysia kini mengeluarkan berita tanpa segan silu menagatakan mb selangor itu diejek oleh hadirin yang hadir pada majlis yang dianjurkan baru-baru ini... 
dari portal malaysia kini???
blog akar umbi akan ceritakan apa cerita sebenarnya..  untuk ceritanya klik sini.. 

eiii berapa banyak cerita mau sebut da...

over konfiden pun tak boleh terlampau!! pesan untuk semua..!!!

sekadar pesan berpesan.. bagus sekiranya kita syko puak-puak pr ni berkenaan kajian yang mengatakan bn bakal menang besar.. yup aku sendiri setuju dengan hati yang teguh mengatakan bn bakal menang..kena ingat, kerja kuat dari bn akan membuahkan hasil sekiranya gerak kerja dan kekuatan bn itu adalah kerana matlamat nak menang...

HARUS DIINGAT JUGA.. over konfiden tak bagus sekiranya kita gelak dulu, tempurnya sedikit.. itu bahaya...kajian-kajian yang digunapakai kita ambil.. jangan kita tak ambil pusing langsung cara pakatan rakyat yang ada strategi licik... kena ingat beb... sebab masa pru12 dulu, pakatan rakyat sebarkan satu kenyataan yang rasanya taktikal "art of war".. KAMI RASA BN BOLEH MENANG SANGAT BESAR DI PRU 12 INI.. kita tengok ayat-ayat dia... mengelamun orang bn, senyum pak lah masa tu...

setelah keputusan pru12 diumumkan, 5 BUAH NEGERI JATUH KE TANGAN PEMBANGKANG, MASA TU AKU SANGAT TERKEJUT SEBAB SELANGOR YANG DULU KUBU KUAT BN, JATUH DI TANGAN PEMBANGKANG.... …

TAHNIAH ANAK MUDA!! JIWA KENTAL MELAWAN DURJANA.... ayuh lawan!!!!

PROTECT GROUP OF MAHASISWA..

terbaek anak muda, kita bersatu dalam unit tempur melawan kejahatan pakatan rakyat, jangan gentar dengan mereka.. mereka hanya bermodalkan cerita palsu dan persepsi.. kita ajak rakan-rakan yang berfikiran waras bersama-sama dengan anda melawan durjananya pakatan rakyat... ayuh... dan sekalung tahniah kerana anda semua berani.... salute!!!



KUALA LUMPUR, 3 APRIL - "Kami komited menyumbangkan akal fikiran,masa untuk membela dan membantu rakyat di negara ini" ujar Hafiz Ariffin di dalam satu sidang media bagi pelancaran Siswa4U yang diadakan di PWTC pagi ini.

Beliau turut menjelaskan bahawa matlamat penubunan Siswa4U adalah untuk menggerakkan seluruh suara dan tenaga mahasiswa untuk di dalam proses demokrasi politik baru dalam PRU13 secara sihat,rasional,matang,berilmu,berintegriti dan bermaruah.

"Ia sesuai dengan kedudukan mahasiswa sebagai satu entiti penting dalam kelompok generasi muda dan sebagai generasi pewaris yang bakal mewarisi tampuk…