Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Mac 30, 2014

SERIUS SAKIT MENTAL MAMAT NI!! KETERLALUAN BEB!!

aku tak pasti, apakah dia dalam sedar dalam membuat posting gila ini, sanggup memfitnah ds rosmah kerana nak melepaskan kebencian meluap-luap yang melampaui batas,

apakah ini dibanggakan oleh penyokong pr? bangga kerana kedunguan ini? kalaulah rba yang punya kerja, aku rasa apakah tindakan pihak berkuasa, kita diserang bertali arus oleh musuh yang menggunakan taktik kotor ini, kita diam? membisu? anggap ia biasa, aku nak pihak berkaitan buat sesuatu sebelum amarah dah meluap-luap, komunis bastard!!


ps: penghinaan begini mereka puja, memang biadab tahap melampau bai, nak diamkan aje?

SAYA DAH TINGGALKAN PKR, ANDA BILA LAGI?

akhirnya, dah makin ramai dah meninggalkan parti anak beranak, jadinya realiti orang yang berakal akan fikir, apa betul ke parti pkr ni?

kalau macai punya pemikiran, ahh.. ini semua drama, dah kena bayar dengan umno bolehlah dia kata macam tu, perjuangan pkr adalah perjuangan hakiki tau tak, power, hebat, telus, sampai siapa yang join nampak ooosemmm gila hidup dia walau dia nampak loser..

ye lah, kalau kau sembang dengan macai, gitulah, aku ulang lah apa kata zul nordin, anuar ibrahim dan sekutunya beruntung kerana mereka mempunyai penyokong yang dungu!! hehe...

jadi anda diluar sana sendiri ada otak kasi fikir!! kepada yang ada sikit-sikit nak insaf tu, baguslah, sesungguhnya kehebatan mempercayai kebenaran dari mempercayai kata anuar ibrahim adalah satu titik tolak paling sempurna... baru kita berakal!!

klik untuk besar
ps: mungkin virus membenci dah ada penawarnya!!

KRISIS AIR DI SELANGOR! BARU SEKARANG MACAI MEREKA TERLOPONG!!

al kisah, hanya berlaku di selangor, al maklumlah pemimpin yang memerintah selangor sekarang ni gila haram hebat mengalahkan mahadewataraya, power bai, ye lah, dah diberitahu pada 2008 lagi, krisis air akan berlaku di selangor pada 2014 sekiranya logi langat 2 tidak di teruskan,

maka pemimpin pakatan rakyat ramai beb jadi hero, jadi sawan gaban nak tunjuk serba serbi tahu, mereka kata, mana boleh terjadi krisis air, air dekat selangor ni banyak lah, mereka anggap projek langat2 tu adalah satu projek kroni barisan nasional, mereka kata membazir, mana mungkin, kami semua ahli nujum la, maka melompat para pekakas dan pencacai pakatan, terjegil biji mata mereka percaya, memaki hamun umno dengan menuduh umno pandai je buat cerita pasal krisis air ni.

hah tengok umno, kan ke air empangan penuh tu, apa tak nampak ke umno, kata macai.. gambar ini masa bulan mei 2012, bila isu krisis air di bangkitkan.
maka makin ramai pencacai jadi hero sukarela membela pemimpin hebat mereka, mb khalid ibrahim…

HOTEL QUALITY DI SHAH ALAM BAKAL DITUTUP, APA NAK JADI?

konon mereka memerintah selangor, mereka gah dengan kata kiri dan kanan merekalah paling hebat, kerajaan pusat pun tak sehebat mereka dalam memerintah, sampai 2 billion simpanan ada tau, kau jangan main-main, mau jadi sewel buih kalau mereka sembang.

ini terjadi, setelah penggal ke-2 kerajaan pr memerintah, isu-isu rakyat semakin terhimpit di selangor ini, dari sampah, air kena catu manjang, lesen naik, cukai naik, tempat tak pernah kena charge parking tetiba kena pulak, apa kejadahnya pakatan rakyat ini, kawan aku ada kata, orang selangor ini yang bertotokkan pakatan, dia kata ahh, pi lantakkan apa nak jadi, janji aku tak suka umno, walau keluarga aku merana sekalipun aku tetap takkan benarkan umno mengambil alih selangor ini, patutlah masa pru13 lepas mereka dah buktikan, so sanggup merana kerana dendam kesumat, walau dah macam-macam jadi.. fugima punya totok!! puih,


Selepas kemelut 30 kakitangan Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) Holdings diberhentikan kerja Februari lalu, …

BARAT BERLUMBA-LUMBA CIPTA SENJATA BARU, SENJATA UNTUK KEMUSNAHAN!!

jom tengok, antara senjata yang dicipta era teknologi ini, faham-faham sendirilah, perperangan besar tak berlaku abad ini, jadi pihak dajjal mencari musuh-musuh tertentu untuk dijadikan bahan ujikaji, setelah episod nak mengenakan umat Islam tak menjadi secara total selepas 9.11, pihak dajjal tengah memikirkan cara macamana yang patut diuji supaya perang besar itu perlu berlaku, minta dijauhkan lah ye!!

bersediakah kita umat Islam? adakah kita hanya bangga menggunakan senjata ciptaan orang kafir, setelah berdekad-dekat selepas perang soviet, vietnam, dan banyak negara Islam masih lagi menggunakan senjata buatan russia, AK-47 dan seangkatan dengannya.

NEGARA ISLAM TIDAK MEMPRAKTIKKAN TEKNOLOGI PERSENJATAAN UNTUK KEKUATAN UMAT, HANYA MENGAGUNGKAN CIPTAAN TEKNOLOGI BARAT, JADINYA SAMPAI KE HARI INI KITA MEMANG JAUH KETINGGALAN!!

PROTOKOL ZIONIS AKAN MELAKUKAN SESUATU PERKARA BESAR BAGI SETIAP DEKAD, UNTUK KEUNTUNGAN JUALAN PERSENJATAAN ATAUPUN UNTUK TUJUAN PERCUBAAN TEKNOLOGI ITU, BARU A…

SIGNAL AWAL DALAM FILEM-FILEM HOLYWOOD BERKENAAN PROTOKOL ZIONIS? SEKADAR TEORI ATAU IA BENAR?

sebenarnya banyak tanda-tanda dan signal awal ditunjukkan dalam filem, sebelum tragedi 11 september 2001, dah diberi signal seawal tahun 1987 lagi melalui filem, adakah ini tanda dan link protokol zionis? sebenarnya memang tarikh 9.11 tu menjadi titik matlamat amerika menjarah negara Islam seperti afganistan dan iraq.

signal-signal dalam filem ini kadang-kadang tidak masuk akal, tetapi mungkin ai sekadar kebetulan, atau mungkin ia sekadar petunjuk untuk mereka yang memang pemikirannya diluar kotak, siapa tahu, macam aku gak aku suka mencari satu cerita yang mungkin tak logik tetapi ia ada kaitan walau tak benar.


 dalam filem superman, man of steel
campuran kod yang dikatakan diambil dalam filem superman, man of steel
tanda tanya mengapa ada logo mas? masa menonton filem ini rasa bangga pada awalnya, selepas kejadian mh370, ada sesuatu yang nak disampaikan, mungkin? lokasi ke-2 tempat ini adalah di shanghai, china
jom baca disini klik

SEMAKIN BANYAK TEORI BERKENAAN PESAWAT MH370 YANG HILANG TU!! KALI INI MESEJ RAHSIA DIBONGKARKAN?

Cerita Philip Wood, seorang eksekutif syarikat komputer IBM yang juga penumpang MH370, yang dikatakan telah menghantar mesej secara rahsia mendakwa pesawat itu dirampas pihak tertentu dan dia kini ditahan di sebuah pangkalan tentera, tidak harus dipercayai.

Geostrategis Universiti Teknologi Malaysia (UTM), Prof Dr Azmi Hassan berkata, dakwaan itu hanya satu usaha memburukkan Malaysia oleh pihak yang mahu masyarakat antarabangsa mempercayai bahawa kerajaan negara ini menyembunyikan maklumat apa yang didakwa sebagai fakta sebenar di sebalik kehilangan MH370.

"Mesej itu dibuat oleh orang. Mustahil dalam tempoh 22 hari, dengan begitu banyak negara terlibat dalam usaha mencari secara besar-besaran, perkara ini boleh disimpan sebagai rahsia. Bagi saya, ini tidak logik. Media asing sengaja membesarkannya sebagai berita sensasi untuk memburukkan imej Malaysia," katanya.

Dalam mesej internet bertarikh 19 Mac lalu, pengirim yang mengaku dirinya 'Philip Wood' itu mendakwa mere…