Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Mei 10, 2015

DAP UGUT PAS, JANGAN HARAP BOLEH BUAT MUKTAMAR DI SELANGOR

Kerusi pas di selangor ada 15 kerusi, tetapi angkuhnya dap macam dia sudah pegang full kuasa dalam pakatan.Tapi lebih menghairankan, pemimpin yang bernaung atas nama perjuangan Islam kononnya senyap sunyi tak berbunyi di Selangor ini.Hai lah nasib, orang Islam mudah dipelangkung dengan mudah oleh kiasu dap, maruah mudah kena beli ke apa? Inilah nasib perjuangan atas nama kebencian, sudahnya habuk pun takdak, asal menghentam umno pasal kesalahan dia nombor 1, jelek bila politik sampah dan tiada titik noktah dalam perjuangan, kalau aku jadi pengikut pas, aku malu.ps: politik liberal menguasai pas, selamat tinggal kuasa ulama.

RAFIZI EMOSI DI UIA MALAM TADI

Menurut perihal yang dikatakan malam tadi, rafizi terlalu emosi sehingga jadi hulk..Lain kali jangan main-main dengan piji ye nanti dia amuk habis u alls tau.PENJELASAN ISU PERTENGKARAN DI DEBAT GST UIAOleh Lokman AdamPertama sekali saya hendak jelaskan bahawa saya menerima undangan untuk berdebat dengan YB Rafizi Ramli anjuran MPP UIA seminggu yang lalu.  Malangnya dua hari yang lalu, pihak UIA telah memaklumkan kepada saya bahawa Debat tersebut dibatalkan kerana pihak Rektor UIA tidak meluluskannya.Walau bagaimanapun, petang tadi pihak MPP UIA memaklumkan ianya diteruskan juga dan Rafizi telah bersetuju untuk hadir.  Atas nasihat Ketua Pengarah JASA, Datuk Dr Puad Zarkashi, demi menjaga nama baik dan maruah JASA, saya telah hadir.Selepas lebih kurang 10 minit berucap, pihak keselamatan UIA telah meminta saya berhenti cara baik dan saya berhenti berucap. Pihak Pengawal juga bersetuju membenarkan Rafizi berucap selama 10 minit untuk berlaku adil.  Malangnya selepas 10 minit berucap bi…

MENGAPA TIADA KECAMAN TERHADAP KIT SIANG WAHAI ORANG PAS?

Inilah drama, drama si macai pembangkang, asal isu hudud, dihala ke umno ibarat umno ini tiada maruah, tidak beragama, kafir, bermacam-macam tuduhan keterlaluan dibuat demi melaksanakan perbalahan politik.

Bagaimana kit siang boleh menjadi jurucakap yang katanya hudud belum boleh dilaksanakan disini, apa dia sudah mendalami segala hukum hakamkah? yang menjadi persoalan mengapa puak-puak pas baka jebon membiarkan perihal ini, sedangkan pas sendiri memperjuangkan hukum hudud.

Semakin gila cara politik begini, tidak pasti pemahaman orang pas sendiri macamana adakah ikut bulat-bulat, kata yes, atau kata kit siang belajar dari umno?

Ni apa semua ini? kalau anda biasa menjual agama kamu kerana kuasa, percayalah laknat besar menantimu.

KOMUNIS ORANG KITA HANGGUK, KUASA MELAYU KITA LUDAH, CILAKA PUNYA PENYEMBAH DAP!! PASMA DAN DAP TENGAH GELAK SAKAN NAMPAK!!
Strategi paling sulit sangat berkesan menghancurkan kuasa orang melayu oleh dap

SERANGAN TERSUSUN DAN TERANCANG TERHADAP KERAJAAN DAN UMNO(MELAYU) MELALUI 4 FASA.IA BERKAITAN STRATEGI..PERSOALANNYA SIAPA YANG MENYERANG???AS SALAM..(Durasi Bacaan 4minit 50saat)Terlebih dahulu untuk saya menzahirkan jutaan terima kasih kepada Sahabat saya Azmi Yahya dengan perbincangan tuntas sehingga membolehkan saya mula menulis artikel ini.Jazakallahu khairan jaza'.Mendapat pendedahan dalam bidang strategi berpolitik membenarkan saya untuk berfikir dalam konteks permasalahan dan kecamukan yang berlaku dalam negara mutakhir ini.Strategi memainkan peranan penting dalam merancang sesuatu terutama dalam soal pemerintahan dan kepartian.UMNO sebagai majoriti kepada parti pemerintah BN berdepan satu serangan yang cukup hebat dan terancang dari pihak yang perlu kita kaji dan meneliti siapakah mereka dan apakah tujuan mereka.Terlebih dahulu saya suka untuk menegaskan bahawa tulisan ini jauh sekali untuk membicarakan soal rasis atau perkauman.Ini merupakan tulisan untuk kita sesama Me…

[kasi bongkar] Ada Timbalan Ketua Bahagian Umno di Selangor sudah kena beli dengan Dap? apakah benar?

Penulis agak terkejut dengan pembongkaran ini, disebalik Majlis Tertinggi Umno diseluruh negara menyokong penuh ds najib, sudahnya terbongkar yang ada Timbalan Ketua Bahagian sudah berpaling tadah dengan menjadi keldai dap.

Siapakah gerangan TKB tersebut?

TKB ini dengan beberapa NGO ada berjumpa dengan seorang pemimpin Dap, perempuan, semua kenal pemimpin dap ini, lokasi di damansara, perbincangan itu bukan kosong, ada wang besar.

Siapakah pengkhianat ini? mengapa sanggup menjual maruah bangsa dan agama kerana kemaruk $$$$, harap siapa yang ada membacanya, sebarkan, kita kasi gegar, begini sembang kencang kata nak perjuangkan agama dan melayu? baru dap ayat power sikit sudah jual maruah? Gila babi, babi pun tidak gila macam ni kerana $$$$.

SIAPA DIA TIMBALAN KETUA BAHAGIAN DI SELANGOR YANG AKAN JOIN DAP SERTA DIBELI OLEH DAP? SIAPA-SIAPA?