Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Jun 28, 2015

FITNAH TERBARU, DUIT RATUSAN JUTA KONONNYA SUDAH MASUK DALAM ACC PERSONAL NAJIB!!

Kayalah, syoklah jaja fitnah, hehe, kalau PM seorang cerdik, kalau dia nak songlap duit pun, guna nama dia sendiri buat pe.Maksudnya tuduhan ini sangat meragukan, serius beratus juta kau nak kaut, lepas itu, guna nama sendiri, kantoilah ngok. Hahaha.Ejaan nama bapa Najib pun salah. Abd Razak.Tokey yang lari dari cukai pun guna proksi, apa punya Perdana Menteri kalau tahu senang kantoi guna acc peribadi, lu ada otak lu fikir.. Jahat portal iblis ni.#LawanPortalDajjal
#AyuhKawanKawan

KITA PERLU LEBIH JAHAT DAN KEJAM SEPERTI MALAYSIAN INSIDER DAN MALAYSIAKINI

Sudah-sudahlah bagi muka kepada portal iblis teratas ni, wartawannya tiada etiqa, malah hati mereka sudah hitam dihanyut dengan adu domba dan fitnah akhir zaman, kemenangan mereka memutar belitkan cerita kerana kita lemah, beri muka.Sudahlah, ajar sikit portal-portal iblis ni, mereka keterlaluan.KENYATAAN MEDIA PEJABAT PERDANA MENTERI "1. Pejabat Perdana Menteri menafikan laporan portal The Malaysian Insider yang bertajuk "Peningkatan kutipan zakat antara faktor Malaysia diiktiraf Fitch, kata Najib". Laporan tersebut adalah tidak tepat.2. Di Majlis Penyampaian Sumbangan Aidilfitri anjuran MAIWP pada hari ini, YAB Perdana Menteri telah berkata bahawa antara faktor peningkatan kutipan zakat termasuklah pengenalan dasar kerajaan yang betul dan pengurusan ekonomi yang baik dengan dibantu oleh sistem pembayaran zakat tersusun.3. YAB Perdana Menteri juga berkata bahawa badan penarafan antarabangsa Fitch semalam telah menaiktaraf unjuran Malaysia daripada 'Negatif' kep…

AIR TERAWAT DI SELANGOR MEMANG KURANG DAN KRITIKAL KATA AZMIN

Sudah diberitahu, sudah dikatakan, malah bekas mb Khalid Ibrahim pun faham situasi ini yang memungkinkan krisis yang teruk akan berlaku di Selangor, air mentah di Selangor bukan ceritanya, bukan ceritanya air tu cukup, air terawat tu yang tak cukup, kalau lihat kawasan baru dibuka, rumah mewah, rumah murah berapa kerat je, sumber air terawat sememangnya sangat diperlukan.

Masalah populis yang sentiasa digunakan oleh pemimpin PR, kadang-kadang agak mengusarkan, harap bila sudah mengakui, cuba-cubalah jangan nak main-main lagi, rakyat marhein yang teruk, angkut air sampai kaki tangan bengkak bai.

Harap jangan dengar juga cakap Dap tu, dia tahu kebodohan orang melayulah yang menyebabkan mereka menjadi samseng dalam politik, mereka juga tahu, kawasan mana yang sentiasa tiada air, kawasan desa, hulu, rumah flat, siapa yang ramai tinggal situ, harap Azmin sedar, walau berbeza politik sekalipun, lindungi bangsa serta agamamu.


AZMIN AKUI SELANGOR BERDEPAN KEKURANGAN SUMBER AIR TERAWAT

SHAH ALA…

DAP DENGAN BUNGA-BUNGA PALSUNYA, MAKA AKAN TERSUNGKURLAH KUASA ISLAM MELAYU PRU14 NANTI, TAHNIAH!!

GERAKAN DAP makin melampau dan mereka sedang hebat mengambil kesempatan di atas kemelut yang sedang melanda bangsa Melayu dan partai-parti yang bertunjangkan kekuatan orang-orang Melayu malah mereka sudah terlalu jauh dengan mempunyai keberanian luar biasa menyerang kedudukan orang-orang Melayu serta agama Islam di negara ini.

Mereka bagaikan sedar Melayu sudah hilang kekuatan,sudah mundur semangat sahsiah serta jati diri sebagai orang Melayu yang dikatakan tuan kepada negara ini dan kerana itu mereka mula mencorakkan politik mereka apatah lagi bila ada sebahagian kelompok Melayu yang turut serta mempersetujui segala gerakan yang sedang mereka lakukan ketika ini.

DAP sudah tidak segan silu atau malu alah bila mereka menyerang institusi Beraja,kedudukan istimewa orang-orang Melayu, agama Islam sebagai agama rasmi negara ini dan DAP berselindung disebalik dua tiga kerat Melayu yang semakin lupa diri serta asal usul mereka menubuhkan Sekolah Demokrasi DAP yang ditunjang oleh orang-orang…

PROJEK SWASTA BERNILAI RM10 BILLION LAGI PENTING DARI SELESAIKAN ISU AIR UNTUK RAKYAT!!

Mencari kekayaan, poket kena penuh, projek kena masyuk, tunjukkan kepada rakyat mereka memang menjaga rakyat, walaupun macam-macam masalah berat berlaku di Selangor, isu air yang tiada penyudah, adakah Azmin sedar di rumah flat yang tiada air, betapa susah rakyat marhein nak mengangkut air ke tingkat 5, ada yang tingkat 20 tingginya.

Isu sampah, denggi yang semakin parah, tidak sekor pemimpin pr pun peduli, yang mereka tahu, masalah tu nanti umno lah yang settlekan, kita cari sumber kekayaan jelah, pedulikan rakyat, nanti bila nak mengundi, kita kencing je mereka, kita sedia tahu, pengundi bodoh yang megundi kita cukup ramai.. padan muka umno.. mungkin ini ayat-ayat yang mungkin terlintas oleh pemimpin rakus pakatan rakyat.

Allah sudah menunjukkan kepada kita, tetapi kita tetap terperangkap dengan permainan jahat pr ni, apa nak buat rakyat Selangor yang suka, hadapkan jelah!!


SIBUK PROJEK SWASTA, RAKYAT DIBIAR TIADA AIR

SHAH ALAM – Rakyat Selangor akan terus berhadapan dengan masalah a…

AZMIN TIDAK LAYAN TUNTUTAN PENDUDUK KAMPUNG DI PUCHONG!

Tagline PR adalah untuk kesejahteraan rakyat, tetapi masalah di Selangor, rakyat bawah tertekan kerana mereka di tindas oleh regime PR yang zalim.Berlakon baik, populis semata-mata, yang jadi mangsa adalah rakyat.Krisis air, sampah, denggi, masalah penempatan, semuanya di selangor.Hadap jelah rakyat Selangor, korang yang yang pilih.. Cakap lebih-lebih sudahnya Azmin juga korang puja, hah lantakkan jelah...

KERANA SOALAN PERIHAL SERANGGA YANG TIDAK DIKETAHUI, KOMEN-KOMEN MENJURUS KETAWA SAMPAI PECAH PERUT SIAPA SAJA YANG MEMBACANYA!!

AKU TERPERASAN ORANG SHARE PERIHAL INI, TETAPI LAWAK DENGAN KOMEN YANG TAK MASUK AKAL SERTA LUCU.. HAHAHA.. MACAM HARAM..

ini raksasa episod 32 ultraman.. dia rehat sebab tunggu turn dia... muahahahaha....
AZMIN ANGGAP KRITIKAN KHALID IBRAHIM SEBAGAI SAMPAH!!

Isu air sudah sampai kemuncak krisis yang bakal diterima kesemua rakyat selangor, adakah semua bersedia untuk menerima keadaan ini kerana kedangkalan menteri besar hanya bermain politik, bukan untuk rakyat pun, pandai berlakon, semua faham dia siapa, pakar segala pakar dalam berdrama untuk jibaok perut dia sahaja.

KRISIS AIR DI SELANGOR BAKAL MEROSAKKAN KEPERCAYAAN RAKYAT SELANGOR TERHADAP AZMIN DAN SEKUTUNYA.. HADAP JELAH WAHAI RAKYAT, MEREKA BERETORIK KITA YANG KENA, SAMPAI BILA? KATA NEGERI MAJU?
UNTUNG JADI PEMIMPIN PR, KERJA TAH KEMANA, CAKAP DAN JANJI, LEPAS TU PASTI RAMAI YANG MENJADI BALACINYA, PENGUNDI PUN HANYUT KERANA PERCAYA, SEDANGKAN APA YANG MEREKA UNDI, KERAJAAN YANG HANYA PANDAI BERETORIK.. IKUT SUKA KAULAH WAHAI RAKYAT SELANGOR!!

MENTERI BESAR PERLU SELESAI ISU AIR SELANGOR ATAU BERUNDUR SEBELUM TERLAMBAT
Saya yakin ramai rakyat di Lembah Kelang secara amnya dan Selangor khususnya berasa kecewa dengan sikap Kerajaan Negeri Selangor dan YAB Dato' Menteri Besar yang…