Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Julai 26, 2015

JANGAN BANYAK BUNYILAH PEMBANGKANG, DANA HARAM KORANG DAPAT DARI MANA? TERUTAMA MALAYSIAKINI, DAP, PKR!!

Bila berbicara dengan dana politik, bukan main syaitan pendesak menggunakan keseluruhan tentera media mereka mengasak tanpa belas terhadap BN, DS Najib dan umno.Sedangkan kita juga tahu, permainan licik pembangkang syaitan memainkan persepsi untuk menghilangkan kepercayaan terhadap DS Najib terutamanya.Setelah "game of shadow" mereka mulakan, ok sekarang diharap mereka juga patut jawab dari mana datangnya dana berjuta-juta untuk mengerakkan gerakan sulit untuk menjatuhkan kerajaan cara kotor yang keterlaluan.INGAT KERAJAAN TIADA TENTERA PEMBASMI KERJA KOTOR? TUNGGU IBLIS-IBLIS SEMUA, TUNGGU... PERPERANGAN BAYANG-BAYANG DAN HANTU BELUM BERAKHIR!! LAWAN SAMPAI MENANG TERHADAP PENGKHIANAT!!SekutuIsraeluntuk jahanamkanMalaysia.USAHA SEKUTU ISRAEL UNTUK PERALIHAN REGIM DI MALAYSIA DENGAN SALURAN DANA BERJUTA DOLLAR KEPADA PAKATAN RAKYAT1. "Premesh Chandran, Ketua Pegawai Eksekutif media portal Malaysiakini, adalah penerima dana daripada Open Society Foundation yang dibiayai …

HOTEL MILIK KERAJAAN NEGERI SELANGOR BANKRUP LAGI!!

ITULAH KERAJAAN NEGERI PALING KAYA DALAM MALAYSIA, BERJIWA RAKYAT, SENTIASA MEMBANTU BILA AIR DI SELANGOR TIADA, PALING BEST KES DENGGI YANG PALING TINGGI DALAM NEGARA.

AZMIN ALI SELAKU MENTERI BESAR, CAKAPNYA LIPAN PUN BOLEH HANGGUK, INIKAN KITA, KALAU DIA JADI PERDANA MENTERI PUN, APA SAJA KATA DIA SEMUA RAKYAT MARHEIN AKAN TUNDUK LAYU DIUFUK TIMUR, EH KAN HEBAT PEMERINTAHAN DIA.

SIAPA NAK SANGGAH? RAKYAT SELANGOR TAHU JE APA DIA BUAT, KALAU TAK SALAH DIA HEBAT TURUN KE LONGKANG, MEMANJAT LORI SAMPAH, MENYEMAI BENIH PADI, MEMBASUH KAIN, GEMPAK GILA KAU.. SIAPA MAMPU LAWAN?

SARAWAK REPORT BUAT KERJA GILA LAGI, SEBARAN DOKUMEN DRAF YANG NAMPAK BENAR MENIPUNYA!!

Sebagai orang yang faham hal dokumen sulit, mana mungkin cara paling mudah begini orang boleh percaya!
Memang patut Sarawak Report diblock dari layari, penipuan demi penipuan, di sebar oleh page-page musuh untuk membuktikan dokumen ini betul, MasyaAllah, apa nak jadi ni?
Jangan termakan fitnah, memang kerja Sarawak Report untuk merosakkan imej Najib Razak. Itu matlamat mereka, tak kisahlah apa pun janji apa yang di rancang dilaksana dengan arahan mastermind licik. Siapa agaknya ye? Siapa berperanan besar dalam taktik kotor gila ni?
FitnahSarawakReportyangmelampauibatas.
Sarawak Report Buat Fitnah Lagi Portal yang berpangkalan dari London itu sekali lagi memaparkan cerita palsu tentang waran tangkap Dato Seri Najib Razak.
Format Waran Tangkap bukan begitu. Waran Tangkap mesti ada nombor rujukan laporan daerah Ibu Pejabat Polis Daerah yang terbabit.
Dalam waran tangkap palsu yang dibuat oleh Sarawak Report itu, nombor itu tiada. Yang dibuat oleh Sarawak itu adalah format kertas pertud…

OPERASI TIKAM BELAKANG NAJIB YANG CUKUP RAPI DAN HALUS OLEH BEKAS TPM?

Tidak dipastikan, mungkin motif penyebar video untuk mendapatkan peluru ampuh yang mampu membunuhhabis imej Najib, video tak habis rakam menunjukkan perbualan muhyiddin dan tetamu di kediamannya mengatakan duit RM2.6 billion masuk ke akaun Najib. Ayat masuk ke akaun tu tamat disitu.Malah masih menjadi tanda tanya, adakah Muhyiddin sekadar berseloroh menggatakan duit tu memang masuk ke dalam akaun Najib tetapi dia sendiri pun tidak tahu kebenarannya. Video itu habis disitu, pertanyaan itu telah menjadi modal pihak media anti Najib untuk rosakkan imej beliau secara total.Ingat lagi video ah moi menampar tangan seseorang yang berbaju melayu yang ingin bersalam dengannya? Video sekerat tu menjadi viral serta kemarahan orang melayu kononnya ah moi tu bertindak biadab, hakikat video penuh membuktikan ah moi itu memang bergurau, dia kenal orang yang hulur salam kepadanya.Nampak bukan peranan media untuk "spin" sesuatu berita. Kebetulan media-media sosial dikuasai oleh pro pakatan d…

JANGAN GELOJOH WAHAI TPM MALAYSIA

Patutnya isu 1MDB dah sejuk sikit sebab masih dalam siasatan, malah PAC juga mengatakan tiada unsur yang negatif yang sering dituduh kiri dan kanan.Tidak pasti niat sebenar TS Muhyiddin sengaja memanaskan lagi situasi yang adakah tuduhan itu benar, dah macam Tun Mahathir pula menuduh cincin RM24juta kepunyaan rosmah, pembunuhan Altantuya, sedangkan tuduhan cincin itu memang fitnah, Rafizi kata tuduhan itu gurauan sahaja. MasyaAllah.. Apa nak jadi.Takkanlah TPM tidak membaca langsung tentang perjalanan penyiasatan 1MDB ini, sebagai orang nombor 2 negara, sepatutnya bersama-sama susah payah dengan PM, bukan tikam belakang bila ada kesempatan, sudahnya orang parti anggap anda sebagai tidak menghormati PM.Malah melemahkan semangat mengatakan #KalauBesuk pru berlaku, Umno akan kalah teruk. Apa punya penolong general, cepat melatah. Harap TPM bersabar, jangan gelojoh macam Anwar Ibrahim.Suara.TVKalau mengambil pengajaran daripada sirah Rasulullah saw ni  seperti yang dijelaskan oleh Dr Fath…