Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Ogos 30, 2015

BERSIH HANYALAH UNTUK OTAK BERSHIT DAN KOTOR, ADAKAH NAJIB SUDAH LETAK JAWATAN?

PERUMPAAN IBARAT KAYU DI KEPALA, MENYELINAP NAFSU DALAM KEMALUAN, MEREMBES NAFAS YANG CUKUP BUSUK SERTA MEROGOL BERUANG DI DALAM HUTAN.

ITULAH TERJADI KEPADA PEMBANGKANG MALAYSIA, TIADA APA YANG PATUT DIBANGGAKAN, HANYALAH SAMPAH YANG BUSUK MELEKIT-LEKIT UNTUK DI BAU PENGIKUTNYA.

FAKTA ATAU AUTA?

dari facebaook Sya Shen Yee Aun


Ulasan BERSIH 4.0

1. BERSIH 4.0 adalah petanda dan bayangan awal terhadap PR 14. Bayangkan situasi kelemahan dan krisis yang kini dilanda oleh BN ? Isu 1MDB , GST , Wang Mata Asing , Najib dan sebagainya. ( the worst you could ever imagine ).

BN , UMNO and NAJIB at their worst strength and situation now and this is THE HARDEST YOU CAN HIT ? This is your BEST STRIKE ? This is the Maximum that you can ever do ?

Mengapa SYA menanyakan persoalan sebegini ?

2. Sekirannya BERSIH 4.0 adalah satu petanda PR 14 yang tepat ( jika ) maka DAP dan PKR akan mengalami krisis dan tragedi yang amat besar masalahnya. Situasi terkini menunjukkan ramai Melayu dalam UMNO kini menen…

KITA YANG BODOH DAN BEBAL SERTA TOLOL!! OHH MELAYU

Aku sarankan, kepada bebal-bebal punya spisis melayu tenunglah nasib anak-anak kalian, sudahlah kalian menjadi sebahagian manusia yang akan menyesal tak sudah kerana emosi kebodohan keterlaluan.Maaf cakap itu terjadi bila orang Melayu beragama Islam mudah sangat dikotak katikkan oleh musuhnya.#YAHUDI_DAH_LAMA_KATA, #UMAT_ISLAM_MALAYSIA_BODOH....Ketika Empayar Turki Othmaniyyah berada pada penghujung pemerintahannya, ia adalah merupakan satu empayar yg sangat dibenci oleh rakyat. Mereka meluat melihat Sultan2 Turki Othmaniyyah yg kononnya lemah dan korup. Lemahnya Turki Othmaniyyah hinggakan apabila British, Perancis dan Tentera Perikatan  memasuki Istanbul selepas kekalahan Othmaniyyah pada Perang Dunia Pertama, Sultan Terakhir Othmaniyyah iaitu Sultan Wahiduddin langsung tidak berbuat apa2 untuk membebaskan bumi Turki dan membiarkan Greece menjarah bumi Turki sepuas2nya. Atas sebab itu rakyat bersatu bersama Mustafa Kamal Attaturk. Apabila Mustafa Kamal berjaya menghalau penjajah, ra…