Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Disember 27, 2015

PENCINTA DAP GEMBIRA BILA ISRAEL BANTU USD300 JUTA KEPADA DAP?

Kalaulah nama Israel dikaitkan dengan BN, paling teruk merinyai sudah pasti golongan pentaksub, tahap maki mereka bukan sikit anak, malah makian mereka kalau diamati, mayat dalam kubur pun boleh bangkit, begitulah tahap aura kebencian pentaksub kepada BN, Umno terutamanya.Bila masing-masing macai bedul pakatan, bertanya RM2.6 billion, kami rakyat Malaysia juga berhak bertanya, duit Israel sebanyak USD300 juta bersamaan kurang lebih RM1.4 billion untuk Dap tercinta itu berhak juga disiasat. Kalau benar duit itu sudah dimiliki.Malah setelah tuduhan USD300 juta ini, memungkinkan menunjukkan Dap mampu lakukan apa saja demi menakluk Putrajaya. Apa orang Islam melayu tak terasa ke? Israel tu... Mana USD300 juta? Jawab Dap, sila jawab.DAP TERIMA DANA USD300JUTA DAN JANJI BERI ISRAEL PANGKALAN TENTERA ! DAP KALAU ADA TELOR SILA SAMAN RAZALI !DAP perlu menjawab di atas dakwaan telah menerima dana RM1.2 billion (USD300 juta) dari pihak Israel pada Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU 13).

Desakan itu d…

DAP DAN SEBARAN KOMUNIS MODENNYA! RAMAI ORANG KITA SUDAH YAKIN UNTUK UBAH KERAJAAN DEMI KOMUNISME?

Sejak 2008, titik tolak Dap berkuasa, menjadikan gabungan pakatan ibarat terkuat dan berpotensi untuk menjadi penganti kerajaan yang sedia ada sekarang.Gabungan hebat Dap, Pkr dan Pas membentuk satu entiti paling kuat dan hebat.Itu hanyalah diatas kertas, Pas sudah sedar siapa Dap, Umno sudah bongkarkan berkali-kali wajah sebenar Dap, sampai ada satu masa sebelum Pru13 lepas, ada dikalangan pengikut Pas yakin kerjasama dengan Dap lebih baik dan Islamik dari Umno.Anda bayangkan diceramah Pas, wakil pemimpin Dap mampu berhujah dengan ayat-ayat Al-Quran, hadis, malah bertakbir, yang sahutnya penyokong Pas.Pemimpin Dap mampu berwajah-wajah demi menarik orang melayu menerima mereka, pakai kopiah, pergi ke surau, masuk surau, masuk masjid, makan pakai tangan, sudahnya itu hanyalah hipokrit tahap teratas untuk umat Islam Melayu. Pas pula egonya usah cakap, habis lipat 18 diaorang canang, katanya Pas sudah berjaya mengIslamkan Dap. Fuh.. Ayat... Memang lagend. Hakikat, semua tau.Akhirnya, per…

BERI NAJIB RAZAK PELUANG

Sememangnya bukan mudah untuk menghadapi keadaan dunia celik IT era fitnah yang macam air.

Bukan mudah menjadi Najib Razak, segerombolan musuh pelbagai rupa merenyok tanpa belas kepadanya.
Tetapi dia tahu, nak memahami rakyat yang seramai 30 juta bukan satu perkara mudah, bukan mudah dah puaskan hati semua orang.

Musuh-musuhnya tanpa henti menyerang, memalukan dirinya dan keluarga, hanya orang berjiwa besar sahaja yang mampu bertahan, fitnah, caci, maki, hamun, hina dan pelbagai tohmahan dia alami, sekiranya berlaku kepada kita, agaknya apa kita akan buat?

Yang baik selalu akan dikeji, yang gelap jiwa selalunya akan disanjung ibarat hero. Itulah terjadi sekarang.
Yang penting, minda dan cara negatif jarang boleh menang dengan mudah.
BERI NAJIB RAZAK PELUANG - SULTAN JOHOR SULTAN IBRAHIM IBNI ALMARHUM SULTAN ISKANDAR
Sultan Johor Sultan Ibrahim Ibni Almarhum Sultan Iskandar mahu Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak diberi peluang seperti perdana menteri terdahulu yang
juga melakukan…