Sabtu, 25 Disember 2010

jangan woo kekeke

salam semua hehe.. korang tau... atau pernah jadi kat korang semua... logik tak kalau korang kutuk kereta korang contoh... lembab tul kete aku ni... hantu tul la kete aku ni pehal ni... kekadang kalau korang niat nak tukar kereta baru.. korang tengah drive lepastu korang "cakap ingat next year nak tukar kete lain lah..." percaya atau tak tetiba je kereta yang korang pakai sekarang akan jadi mcm2 masalah... tak caya..ke... macam jadi kat aku... kereta aku ni dah masuk 6 tahun dah... sebelum ni kalau meragam pun x da la macam sekarang ni... mula2 kluch... plate... ni terbaru batery... sedangkan x sampai setahun pun tukar kekeke.... ini punca tersasul cakap nak tukar kete la ni... hah ambik... "apa kete kita guna sekarang ni... pun pandai emo ek... huhuhu"


*sekadar hiasan

PRU15 boleh memudaratkan, kata Hamzah

 PETALING JAYA: Setiausaha Agung PPBM, Hamzah Zainudin berkata, desakan pembangkang supaya kerajaan mengadakan pilihan raya umum ketika situ...