Rabu, 16 Mac 2011

filem macam best tapi...

Hi apa kabo semua... erm ok kali ini nak cerita pulak pasal movie baru je den tengok potang tadi.. hehe UNDERDOG SOLDIER.... nampak tajuk wah, sebelum tengok la, ni mesti remaja-remaja dalam poster ni lawan balik dengan tentera elit... sampai puji lah... tapi realitinya ceritanya memang kearah itu, masalahnya banyak sangat tanda tanya... dari mana datang tentera-tentera muka macam orang jepun @ vietnam... hehe... aksi ok la boleh la tengok... best lagi merong mahawangsa rasanya.... aku secara ganasnya bagi 2 1/2 bintang je la.... tapi aku cadangkan tengok dvd je movie ni... hehe... ok next movie mau tengok battle of lost angeles... harap ok la dari skyline... macam happening je citenye...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sabah akan jadi negeri terkaya di Malaysia kata PM

KOTA KINABALU: Dr Mahathir Mohamad berkata Sabah bakal mendapat manfaat besar daripada sektor minyak dan gas, dan menepis dakwaan ia negeri ...