Selasa, 15 Mac 2011

support sikit

Assalamualaikum semua... ok macam ni kalau kawan-kawan di luar sana yang bakal menjadi raja sehari tahun ini.. ok boleh search facebook di link ini

klik sini

nak cari kad kahwin murah, foto kahwin mengikut bajet.. dan make up pun harga boleh kawtim... yang nyata ramai di sana mencari harga terbaik almaklumla kalau semua ada bajet besar oklah ye tak... sebar-sebarkan lah ek, mana tau ada kawan-kawan sana mencari... nak komisyen pun boleh... hehe ok.. terima kasih

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sabah akan jadi negeri terkaya di Malaysia kata PM

KOTA KINABALU: Dr Mahathir Mohamad berkata Sabah bakal mendapat manfaat besar daripada sektor minyak dan gas, dan menepis dakwaan ia negeri ...