Langkau ke kandungan utama

UMNO BAYAR MEREKA?erm adalah ini juga salah satu kerja umno... betul ke.. kalau dalam pas sendiri dah tak mau dah dekat nik ajiz.. macamana... nak salahkan siapa lagi... udah-udah le tu pok nik... bersaralah.. bagilah pemimpin lain.. naik jemu dah rakyat kelate menengok muka pok nik... rasanya.. hehe...


Seramai 500 muslimat PAS di Kelantan telah menyatakan pendirian supaya Nik Aziz meletakkan jawatan dengan segera. Ini dibuat keran dalam usia NIk Aziz kini, beliau langsung tidak berbuat apa-apa sebagai Menteri Besar, semuanya diserahkan bulat-bulat kepada Husam Musa iaitu Exco kanan Kelantan.

Muslimat juga mengherdik kepada pemimpin Pas yang cuba bersifat hipokrit kononnya Nik Aziz masih relevan sebagai Menteri Besar.

Nik Aziz juga cuba menjadikan kehidupannya yang dilihat sederhana hanya untuk meraih undi dengan membiarkan gambarnya dia sedang makan nasi dalam bungkusan surat khabar dan menebas dihutan seolah-olah itulah kehidupannya yang sebenar tetapi pada hakikatnya setahun sekali pun susah hendak dibuat begitu.

Muslimat PAS sudah mengambil kata putus supaya mendesak Nik Aziz meletakkan jawatan atau berhadapan dengan kekalahan yang amat teruk pada PRU13


ps: ada yang kena seligi pulak dengan pentabsub-pentabsub pok nik lak nanti... huhu

Ulasan

  1. hanya sekadar lakonan.....pas tu tok pa kata UMNO yang salah.. ini semua keja UMNO...

    BalasPadam
  2. Memang betul ni semua kerja UMNO. Respect sama UMNO. Nampak sangat kebodohan PAS, kerana hilang kawalan terhadap ahli ahli nya.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini