Rabu, 16 Mac 2011

filem macam best tapi...

Hi apa kabo semua... erm ok kali ini nak cerita pulak pasal movie baru je den tengok potang tadi.. hehe UNDERDOG SOLDIER.... nampak tajuk wah, sebelum tengok la, ni mesti remaja-remaja dalam poster ni lawan balik dengan tentera elit... sampai puji lah... tapi realitinya ceritanya memang kearah itu, masalahnya banyak sangat tanda tanya... dari mana datang tentera-tentera muka macam orang jepun @ vietnam... hehe... aksi ok la boleh la tengok... best lagi merong mahawangsa rasanya.... aku secara ganasnya bagi 2 1/2 bintang je la.... tapi aku cadangkan tengok dvd je movie ni... hehe... ok next movie mau tengok battle of lost angeles... harap ok la dari skyline... macam happening je citenye...

oh keretaku

Assalamualaikum... pagi-pagi ni masa hidupkan enjin kereta.... kereta bunyi lain macam... dah 2 hari tak start, almaklumlah... guna moto je sekarang... jimat kononnya keke... tetapi dengan tetiba enjin keretaku bunyi lagi pelik... dalam hatiku berkata... dia buat dah.... dia buat dah.... $$$$ bakal ke bengkel la gamaknya... huhu.... tapi takpa sabar... ada hikmah ni... ye lah kereta pun usia dah hampir 8 tahun siut... ai kereta.... nanti aku transform ko jadi kereta..... baik punya ok??? kena selalu puji... kalau tak kereta merajuk... cit... heheh.... lalala hatiku girang sambil tensen keke... lalalalala oh keretaku....

aku tukar kete ni kang...

Pelik! Muhyiddin kata kerajaan sudah dah tak banyak duit, tetapi timbalan menteri pelancongan baru tetap akan dilantik hari ini

 Setiausaha Agung Parti Solidariti Tanah Airku (Star) Dee Koh Hoi dilapor akan mengangkat sumpah sebagai timbalan menteri pelancongan, ke...