Khamis, 5 Mei 2011

MESTI BACA BEB... I5 DALIL DALAM VIDEO TU ANUAR...

BILA KEBENARAN TERUNGKAI... KITA YANG CERDIK DAN WARAS BOLEH BERFIKIR PUN... ELEH DIA... HANYA HANTU-HANTU KUBUR YANG TAK FAHAM-FAHAM DAN KALAU BOLEH PUSING 360 DARJAH UNTUK NAFIKAN... KEKEKE... AKU RASA PELAKU DALAM VIDEO TU GUNA TOPENG MACAM KAT BAWAH NI LA EK... KEKEKE BETUL TAK...kekekeke..

MARI BACA: 15 DALIL PELAKU DALAM VIDEO SEKS ITU ADALAH ANUWAR IBRAHIM!!!

KENYATAAN MEDIA GAPS

Selangor tidak memerlukan seorang pelaku video lucah sebagai Penasihat Ekonomi. Dihujahkan disini 15 dalil pelaku video seks tersebut adalah Anwar Ibrahim selaku Penasihat Ekonomi Kerajaan Negeri Selangor.


1. PENGESAHAN WARTAWAN KANAN. Kumpulan pertama yang menonton video ini adalah wartawan kanan beberapa buah media cetak, elektronik dan maya. Mereka mengesahkan pelaku dalam video itu adalah 200% Anwar.

2. OMEGA. Jam omega anwar ditemui dalam bilik hotel itu.

3. DNA. Anwar sehingga kini takut dan tidak mahu memberikan DNA nya, bagi mengesahkan yang jam itu bukan miliknya.

4. SUMPAH. Datuk Eskay telah bersumpah mubahalah sebagai keinsafan bahawa apa yang dia bongkar adalah suatu kebenaran. Namun sehingga ini anwar takut dan kecut untuk melakukan sumpah mubahalah untuk menafikan kebenaran Video itu.

5. POLIGRAF. Sehingga ini anwar takut dan kecut serta tidak berani melakukan ujian tidak menipu.

6. DATUK ESKAY. Dia adalah sahabat baik Anwar. Dia berada di dalam video itu, dia membawa masuk gadis idaman anwar itu. Dia yang membongkar video itu.

7. PELACUR CHINA DOLL. Pelacur itu berasal dari China, dia adalah seorang pelajar IPTS yang buat kerja sambilan.

8. MANAGER CHINA DOLL. Dia adalah orang yang membawa china doll itu kepada Datuk Eskay.

9. CCTV. Cctv hotel apartment itu merangkam dengan jelas kelibat anwar datang dan pergi dari hotel itu.

10. TWITTER. Anwar nak gunakan alibi yang waktu itu dia sedang melayan twitter. Bila di periksa twitter Anwar didapati ada selang 2 jam yang twitter Anwar "diam". Ya waktu itu dia sedang sibuk memuaskan nafsu syahwatnya.

11. PAKAR VIDEO. Pakar video dalam dan luar negara mendapati video itu adalah 100 % betul.

12. BUKAN SUPERIMPOSED. Pakar filem menyatakan teknologi superimposed untuk filem atau video masih belum ada. Mereka berpendapat adalah mustahil untuk video superimposed apatah lagi untuk pergerakan seks selama 22 minit.

13. BODY LANGUAGE. Anwar menjadi manusia yang sangat takut semacam apabila isu ini di bongkar oleh Datuk Eskay. Kenapa ? Semua rakyat sudah tahu jawapannya.

14. AMK PKR. Perbuatan AMK PKR yang menghasut rakyat untuk menentang usaha Datuk Eskay yang mahu bersumpah laknat di Masjid Bandar Baru Sentul adalah usaha desperado Anwar untuk menafikan hak Datuk Eskay yang mahu membongkar kebenaran.

15. PAPAGOMO. Papagomo.blogspot.com merupakan blogger amar maaruf nahi mungkar yang paling berani membongkar video ini di alam maya. Kini rakyat boleh menonton dengan jelas lakonan seks penasihat ekonomi Selangor itu di banyak medan maya.

Dengan 15 dalil ini Gagasan Anti Penyelewengan Selangor (GAPS) mendesak Anwar meletakkan jawatan sebagai Penasihat Ekonomi Kerajaan Negeri atau Menteri Besar Selangor wajib memecat Anwar dari jawatan Penasihat Ekonomi Kerajaan Negeri Selangor.


Hamidzun Khairuddin
Presiden
Gagasan Anti Penyelewengan Selangor (GAPS)
5 Mei 2011

Selasa, 3 Mei 2011

KALAU TAK SEDO DIRI TU LANTAKKAN BEB...


APE KEHEANYER SI BALACI-BALACI PASNGIOK NI... SUNGGUH POWER MEREKA EK SAMPAI PEDULI APA AJAKAN UMNO TU... UMNO TAK SEHEBAT KOMUNIS DAP... MEREKA LAGI MEMAHAMI ISLAM... WAK LU PAS OI.. BELAGAK TAK KENA TEMPAT... CEH... KENA INGAT PRK DAN PRN SARAWAK MEMBUKTIKAN PAS DAH SEMAKIN DI TOLAK RAKYAT... SEBAB... JADI BALACI DAN SENANG GILER DI PERKUDAKAN... KAMON... JANGAN JADI BEBALISME...

PIKIRKAN MASA PRK MERLIMAU BEBERAPA EKO JE PUN MALAUN DARI DAP ATAU PKR YANG MEMBANTU KORANG MASA BERKEMPEN.... DI TINGGALKAN KORANG TERKONTANG KANTING... TAPI SANGGUP JILAT LAGI TU PETUIH... SANGGUP MEMUJI LAGI TU... PETUIH LAGI SEKALI... MEMANG KALAU DALAM RUMAHTANGGA ORANG KATA KALAU SUAMI JADI DAYUS.... BAGI AKU SENANG JE ANGKUH KALAU BERTEMPAT TAK NGAPE.. INI ANGKUH KERANA TAU MEMANG DAH NAK MAPUH.. MENDE...

ISLAM CARA PAS.....

CUKUP HERAN BIN AJAIB, DAN SUDAH TENTU SI ENDORGAN-ENDORGAN YANG SI PENJILAT KAKI PKR DAN DAP TAKKAN TERIMA PUNYA SAHUTAN PERPADUAN DAN UKHWAH DARI UMNO... HEHE.. MEREKA BOLEH KATA DAP LAGI BAGUS DARI UMNO... NAK KATA CAKAP SERUPA APA TU BEB... LUTUT, BONTOT ATAU TAPAK KAKI... BILA ISLAMNYA HANYA PADA LAMBANG DAN TERER BERCERAMAH BERTERABOR AIR LIUR DAN RAMAI TERNGANGGA MENDENGARNYA... SEPATUTNYA PAS BOLEH PIKIOR DENGAN RASIONALNYA... DAP DAN PKR TU BETUL KE NAK BERSAMA-SAMA DENGAN PAS MEMPERJUANGKAN ISLAM??? CECITER....

CEH POORAH... TAKKAN PUNYALAH.. DIKAMBING HITAMKAN ADALAH... TAPI TAK SEDAR-SEDAR LAGI TU... PAS PAS... AKU NAK KATA NGOK... SENANG CERITA BUDUH LAH... JANGAN BONGKAK DAN TAKABUR BILA KAMU MENOLAK SALAM UKHWAH... JANGAN JADI BUDUH PIANG SELAMANYA DIKUDAKAN DAP BEB... KENA INGAT DENGAN KUASA SAHAJA ISLAM DAPAT BERTAHAN DI BUMI BERTUAH INI... DALAM PAKATAN RAKYAT MUNGKIN BOLEH TIDUR SAMA-SAMA BEB... MIMPI KORANG GERENTI LAIN, SORANG MIMPI JADI KOMUNIS, SORANG MIMPI CHINA DOLL OPS.. HEHE... SORANG LAGI MIMPI KUTIP DERMA... CAMNE...

LAGU IDAMAN MALAYA HEHEHE....

Isnin, 2 Mei 2011

aku pun dah malas nak kata apa... TUNGGU KENA....

ADAKAH BETUL DIA TAK BUAT BENDA TU SEMUA KEKE... DAN MAKIN LAMA SEMAKIN KUSUT KEPALA HOTTAK KO WAHAI SI ANUGERAH TUHAN INI.... AKU HARAP MOGA PINTU TAUBAT TERBUKA UNTUKMU.... DAN KALAU BUKAN-BUKAN YANG KELUAR DARI MULUT HANCENGMU WAHAI HAMLAU MAKA MAKIN TENSEN PENCINTA-PENCINTAMU NAK KOVER APA LAGI DEMI CITA-CITAMU MENJADI PERDANA MENTERI... HEHE...DAN JANGAN NANTI, KENA PANAH PETIR LAK NANTI... KEBENARAN SEMAKIN HADIR.... BYE BYE PKR... U ALL ALREADY DEATH...!!!

Saya tidak bimbang beri keterangan kepada Polis, saya berhak bersuara kata Ramasamy

KUALA LUMPUR – Profesor Dr. P. Ramasamy hari ini hadir ke Bukit Aman untuk memberi keterangan berhubung dua artikel yang masing-masing disia...