Isnin, 8 Ogos 2011

KENA JUAL AKIDAH PUN TAKDE HAL....


APE NAK JADI DENGAN CARA POLITIK ISLAM CARA PAS... KONONNYA MEMPERJUANGKAN ISLAM... AKU TAK PASTI APA NILAI MARUAH ORANG ISLAM DEKAT MALAYSIA NI KALAU BETUL-BETUL MEREKA-MEREKA NI BERKUASA.... KENA JUAL LA KOT..... KORANG PIKIRLAH... DULU BUKAN MAIN SIAP MENUDUH UMNO KAFIR... UMNO TAK MEMPERJUANGKAN ISLAM.... TETAPI SEKARANG ALLAH TUNJUK TERANG-TERANG... SIAPA PAS SEBENARNYA... BANYAKLAH YANG KITA NAMPAK KEKANTOIAN PAS DALAM MEMPERJUANGKAN ISLAM... SHAME ON YOU PAS.... SHAME ON YOU..... TETAPI AKU PERCAYA SPISIS JUAK-JUAK HAPRAK SUSAH NAK INSAF DALAM APA MEREKA JUANGKAN SEKARANG... WALAU MELACURKAN AGAMA.... YA ALLAH.... TERUS TERANG AKU KECEWA DENGAN MEREKA... WAHAI PANG JANGOAT..... AKU TERTARIK DARI TULISAN YB ZUL KULIM BANDAR BARU... YANG DI SELITKAN DALAM BLOG PAPA GOMO...

Apakah pekara Mohon maaf akan kembali berulang ekoran kejadian di gereja ini? Gomo berminat memetik kata kata Yb Zulkifli Nordin:

“Begitulah murahnya harga Islam sekarang. Dan semuanya kerana apa; kerana adanya para politikus kalkatus yang sanggup melacurkan agama mereka demi untuk mendapat sedikit kuasa dan habuan ke Putrajaya!”

“Hukum-hakam Islam dicemuh. Dan yang paling sedih, kawan-kawan Hasan Ali dalam Pas pun tak mampu pertahankan Islam, apatah lagi membela Hassan Ali.


“Tinggallah Hassan Ali terkonteng-konteng sorang-sorang berdepan dengan jentera kafir harbi dan sekutu mereka melanyak Hassan Ali dan Islam. Akhirnya Hassan Ali terpaksa bersalam bermaaf-maafan dengan kafir harbi Ronnie Liu” benarlah sabda Rasulullah saw, diakhir zaman nanti, “kamu akan disuruh melakukan yang mungkar, dan ditegah melakukan yang ma’ruf”.

Dan jika kamu berkeras mahu berpegang kepada Islam, “kamu akan menjadi terasing, dan kamu umpama memegang bara api yang membakar”. “Lakukanlah hijrah keimanan, menyelamatkan aqidah kita. Candu politik kepartian sudah melanda Pas sehingga ramai yang terjerumus kelembah ketagihan tegar, menjadi kalkatu mengejar cahaya kekuasaan yang akan membinasakan diri sendiri. “YB Datuk Hassan, tinggalkan politik kepartian, jadilah pejuang Islam yang tulin, berdasarkan wadah Al Quran dan Sunnah!” - Yb Zulkifli Nordin

Mulut pemimpin Pas telah dikunci rapat dan kenyataan oleh Hassan Ali hari ini akan memberikan jawapan kepada kita semua apakah masih ada pemimpin Pas yang berjuang demi Islam? Anda pula bagaimana? Sokong tindakan Hassan Ali? Ataupun Menentang Tindakan Hassan Ali?

Sama- ama kita nantikan apa kenyataan Rasmi Hassan Ali dalam pekara serbuan Gereja ini.


-papagomo-

Malu! Sekali video Timbalan Menteri tertidur masuk berita Turki tu...

 Rakaman video yang menunjukkan Timbalan Menteri Kerja Raya, Datuk Eddin Syazlee Shith tertidur ketika di satu majlis konvokesyen baru-ba...