Isnin, 17 Oktober 2011

wah bagusnya taktik... agak-agak berkesan ke..


hari ke hari mereka menjaja fitnah yang rasanya memberi keuntungan kepada mereka... dah sekarang guna taktik propaganda yang memang dalam perang apa pun risalah propaganda memungkinkan kemenangan perang itu.. tetapi adakalanya memakan diri sendiri pun... dan sekarang PKR menggunakan cara ini untuk memesongkan minda rakyat demi undi dan memaintainkan kuasa mereka... tapi tak mengapa... walau apa mereka buat memfitnah dan menjaja cerita kotor... bagi gua.. ini menunjukkan mereka ketandusan idea.. idea mereka dah weng disebabkan kebodohan diri sendiri... dan kekantoian ketua mereka menjalankan aktiviti tak sihat... so nak kover balik, menjadi mangsa isteri PM kita la... mereka seronok sebab dengan taktik ini memang sah mereka boleh tarik undi orang melayu kat kampung-kampung katanya...

sampai 25000 risalah tu mereka print.. perghh.. hehehe... adakah kita geng pro kerajaan nak berdiam diri... erm.. aku cadangkan apabila gendang perang kotor dipalu... kita jangan amalkan tunggu dan lihat... adakah cara "fight fire with fire" itu patut kita buat.. hehe... sebab dalam mana perang pun kalau kita kena bom dan kita pulak ok ok kita tunggu.. sebab nak tahu siapa bom.. dan si pengebom dah war-war warkan dalam internet yang dia nak bom pangkalan kita... so pikirkan... apa kata kita cetak pulak risalah anuar... dan segala mungkarnya dan edarkan dimana mereka edarkan risalah propaganda mereka tu... huh... amacam... baru fight fire with fire ma.. jangan bagi muka kepada pakatan ni... selagi kita lunyaikan mereka cukup-cukup sampai mereka terlangkup mereng... dem... huh

mari kita tengok apa khalid gagap lakukan...


huk huk wah dia punya pengkhabaran macam kerajaan pakatan hebat mengalahkan jebon.. hehe.. konon mereka lagi baik dari kerajaan dulu.. ohh macam tu... bila mereka kata mereka merakyatkan ekonomi negeri selangor... ramai melompat riang... terutama juak-juak la... ha tengok.. kata depa.. lagi bagus dari bn asik barang naik katanya... hehehe... asik-asik ayat sama je juak-juak ketepek modalkan.. haha.. barang naiklah.. kronilah... inilah.. dei podahh.... apa jadi yayasan selangor..? apa cerita rumah urut berlambak... biasalah nak bagi duit berlambak buat kerja yang senang masyuk.. pelacuran... gro asing... buat macam style hong kong ek.. hehe... ooh macam tu selangor berjaya menambah simpanan tunai sebanyak 200 juta... ohh banyak ye.. hehe... mana datang duit tu.... dashyat... dong...

jom kita baca

dah kat semenanjung kena ludah pi sana pulak


hehe.. ai jauh pegi nampak kukeh ku keh... hehehe.. ke sabah peginya ye.. asal nak memandrem orang sabah pulak ker... haram tui juak-juak ni ek.. apa yang hebat kat diorang pun aku tak tau.. hebat menjadi keldai!! pas ni macam parasit je.. duk satu tempat buat rosak je... cakap memang berdentam dentum.. sampai weng otak bila dengar ceramah depa beb.. dem... rakyat sabah jangan terpedaya dengan janji mr bean depa ek...

sini

kehebatan pas.. jom semua kita tepuk kaki... hehe


dalam dok mengata orang lain tak bagus.. mengata depa je yang terhebat.. terpower lebih power dari power rangers.. tak sedar pulak negeri sendiri.. ekonominya lagi hebat dari negeri-negeri yang ada dalam Malaysia ini... pemimpin-peminpin mereka cakap cukup terer beb.. tapi tulah kambing lagi rajin dari depa.. thewww... pas pas.. menjadi penjilat kaki dap memang dialah yang no.1... bercakap berkenaan Islam dia lah no.1 tapi dalam memakmurkan rakyat sendiri.. dialah no.50.. hehe.. kang cakap lebih-lebih kang kecik ati.. kutuk sana sini.. caci sana sini... bersepah air liur buat ceramah fitnah... ei.. ai.. bila la nak insaf wahai pak jangoat.. kata pas nak ganti UMNO... hehe.. ulang balik pas nak ganti UMNO... hek hek hek.. mimpi basah la pas oi.. hehe...

jom sergah sini

Pecah-belahkan perpaduan Melayu, Islam kerja syaitan

 KETUA Armada Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu), Wan Ahmad Fayhsal Wan Ahmad Kamal menyelar pihak yang cuba memecah-belahkan perpadua...