Rabu, 9 November 2011

kita boleh ajar cukup-cukup... masalahnya...



dap sekarang ni banyak mainkan sentimen membenci kaum bumiputra... kita boleh tengok masa prn sarawak yang lalu... mereka memang memenangi banyak kerusi dari kalangan orang cina yang mereka hasut... ternyata orang-orang yang berfikir waras, akan berfikir secara rasional mengapa parti jahat ini patut kita terajang jauh-jauh masa pru13 nanti... orang-orang melayu walau anda sedar dan anda faham siapa dap itu... tekadkanlah dalam diri kita ajar cukup-cukup dap ultra kiasu ini sampai mereka ingat sampai bila-bila disini adalah tanah tumpah tok nenek moyang orang melayu...

kalau mereka memalu gendang perang... harap maklum... mereka silap besar... kalau mereka anggap melayu adalah senang diayamkan... mereka silap... kecuali melayu dalam pas je... memang senang diayamkan malah dikeldaikan dengan mudah...

AYUH!! LAWAN TUAN-TUAN, LAWAN... KALAU ADA YANG BARU YANG BEJINAK-JINAK DENGAN MEMBUAT BLOG, AYUH LAKUKAN... KITA GANYANG CUKUP-CUKUP SI KEPARAT YANG MEMANG TERNYATA AKAN MEMUSNAHKAN KUASA ISLAM DI MALAYSIA NANTI.... KITA TELANJANGKAN MEREKA SAMPAI LUMAT....

ps: masalahnya pas menjadi tentera hadapan untuk kafir dap tu... pasal tulah dap banyak lemak... barua lu pas... tuih...

mendidih bila baca di blog GAP ni...

ultra kiasu... nak pupuskan kuasa melayu...


harap sedar dan sedarlah wahai insan bernama Islam Melayu... di tanah ini kamu dilahirkan... di tanah ini juga kamu beranak pinak, di tanah ini juga anda disemadikan kelak... apakah kamu nak lihat bangsa kamu ini di anak tirikan sebaik mungkin... adakah ini keinginan puak totok yang gilerkan kuasa tu (pas le tu).. apakah kamu tergamak nanti anak-anak cucu kamu nanti merempat demi sesuap nasi... tak terfikirkah kamu wahai Melayu... nenek moyang kita bertungkus lumus demi sebuah keamanan yang kita kecapi sekarang... adakah dengan mudah sahaja kita di kotak katikkan oleh bangsa ultra kiasu ini... bangsat... bangsat...

rahsia di sebalik kejahatan ultra kiasu ini dah dipecah lobangkan oleh orang cina dari pkr... erm cina sendiri kata dap ni rasist... so faham-faham la mangkuk ayun pas... sedarlah...

jom kesini

PAS YANG DEWATARAYA....


kalau kita nak tahu mengapa pas itu rosak.. rosak yang rosak... mai kita baca blog ni klik
bercakap orang memang lebih tetapi diri sendiri tak toleh-toleh... dalam menetapkan pendirian... pas sememangnya parti cakap pusing dan pusing sampai pusing menjadi pusing... hehe... bila kata mereka lagi power dari segala power... power yang memang power dari power... power rangers... hehe... dulu kata UMNO macam-macam sekarang mereka lagi teruk dari UMNO... dan memang teruk tu sampai ke tahap bangkai... ai rosak-rosak... tapi masih ramai juga yang tak sedar-sedar tu... tegar benar...

DAH UMNO PULAK... CHIRAKAK LU...


AI.. SENDIRI TAK JAGA MULUT... SENDIRI BAGI STAMENT... SENDIRI YANG MAINKAN ISU RASIST... SENDIRI PUSING SALAHKAN ORANG LAIN YE... KEDAHAK LU TONY PUA... LU MENYALAK SERUPA HANJING LA... SHIYAL...(macam biasa dialoq kl gangster haha) LU TAK KAN TAK TAU YANG PENJAWAT AWAM DI MALAYSIA INI LEBIH KURANG 80% KE 90% ADALAH BUMIPUTRA... YANG LU MEMANDAI-MANDAI CAKAP KURANGKAN PENJAWAT AWAM APEHAL... NAK BAGI YANG KENA BUANG TU MAKAN PASIR... DENGKI KA... YAMAKA.....FUU.... kalau ini hong kong boleh cakap itu macam aaa... salang tebuan jangan di jolok ooo... nanti aa kena singat baru tau... manyak shakit oooo.... maciam bawah ini... mau ka kena singat ini maciam lor... thewww....


ps: macam biasa pas... mentikus je sebab dap adalah abang besar... menyalak dekat UMNO.. pas adalah master...

SYURGA UK


jeng jeng... blog-blog otai-otai dah memalu gendang kepada tuan punya badan rafizi ramli.. hehe... macam dasat je story ni... jeng jeng jeng... tak sonang duduk la ha... haha... apo nak dikato kan ha...

ke sini

pancut awal memanjang.. haha...

gambar hiasan semata-mata

tidak sampai 24 jam dah kantoi menipunyer pun, apa punya milo suam da... cuba baca ayat ni ikut style lelaki lembut boleh? heii... apa niiii... kantoi kantoi... tak pergi sekolah keerrr... buat fitnah pandai... heiii... baik buanglah anu... aww... tak kuase... hehe... jangan lupa angkat tangan sebelah dan kasi lembutkan... hahaha.... pencacai juak-juak.. kerja 24 jam fitnah... fitnah... memang LOSER... PETUIH...

kantoi....

Pelik! Muhyiddin kata kerajaan sudah dah tak banyak duit, tetapi timbalan menteri pelancongan baru tetap akan dilantik hari ini

 Setiausaha Agung Parti Solidariti Tanah Airku (Star) Dee Koh Hoi dilapor akan mengangkat sumpah sebagai timbalan menteri pelancongan, ke...