Selasa, 15 November 2011

pakatan rakyat berbicara


keh keh keh.. durjana punya fuckatan....

bila bercakap berkenaan kebajikan.. mana pas dan pkr


dalam bercakap berdentam dentum, setakat menjilat dap power sangat.. pas.. mana aura kebajikanmu... takkan nak salahkan UMNO.. lahabau punya pas dan pkr.. kalau boleh ludah berkali-kali di muka pemimpin cakap besar tu.. tuih tuih tuih...

diambil dari anti dap club
Ada orang Melayu tinggal di bawah jambatan Pulau Pinang?


Mana khairat kematian yang dijanjikan oleh kerajaan Pakatan Rakyat Pulau Pinang? Apakah duit RM1000 itu tersangkut dalam poket sapa-sapa? Ini bukan fitnah. Ini cerita benar daripada seorang Ketua Kampung yang tinggal di kawasan Teluk Kumbar. Borang diberikan sudah beberapa bulan yang lalu. Tapi sehingga ke hari ini, duit RM1000 itu masih tak nampak. Bila diminta jumpa dengan pemimpin PKR berkenaan yang sentiasa rapat dengan Penyelaras DUN Bayan Lepas?

Ketua Kampung itu sudah bosan dengan sikap pemimpin kerajaan Pakatan Rakyat. Bercakap gah, bantuan tak seberapa pun. Ramai lagi yang tak dapat. Jika tak ada duit jangan cakap lah. Janji pilihanraya yang dulu pun belum tertunai. Jika begini, apakah pengundi2 perlu beri undi lagi. Kami tertipu kata Ketua Kampung itu. Sejak DAP memerintah, banyak tanah di kampung-kampung Melayu sudah didirikan rumah harga ratus-ratus ribu ringgit. Orang Melayu tak mampu beli tapi kenapa dibina di kampung2 rumah jenis ini.

Mana rumah kos rendah seperti zaman BN memerintah dulu. Ada flat Taman Sahabat, ada flat Sri Gertak Sanggul, Flat Bandar Baru Perda, Flat Taman Emas dan flat Teluk Kumbar dan banyak lagi rumah flat yang tak dapat disebut di sini. Itu semua rumah2 kos rendah yang dibina semasa kerajaan BN dulu.

Kerajaan DAP disokong oleh PAS dan PKR hanya dapat binakan rumah-rumah kos ratusan ribu ringgit untuk orang2 Melayu. Pemaju2 perumahan ketawa besar, kroni2 kerajaan PR ikut tumpang kaya sebab semua untung besar. Yang rugi orang kampung dan orang Melayu, Cina dan India yang miskin. Kira2 10 tahun lagi, akan ada orang Melayu terpaksa tidur dalam kotak2 di bawah jambatan seperti kita lihat di Jakarta dan Medan, Indonesia. Kita teramat amat yakin, suatu masa nanti akan ada si Mamat, Ah Chong dan Ramasamy akan tinggal dalam kotak di bawah Jambatan Pulau Pinang. Sebelum kita jadi seperti itu, marilah kita pastikan kerajaan PR tumbang dalam PRU yang akan datang.

Sokong la DAP lagi !!! Ini lah jadinya jahanam...-Speaker.

bila promo makanan babi macam promo tomyam..


sejak fuckatan dibagi chan 3 tahun lebih diberikan kuasa... dan ternyata di selangor, menteri besarnya saja beragama Islam tetapi yang paling berkuasa siapa lagi dap lah... masalahnya selumber rock mempromo masakan vavi yang nyata memberi kenikmatan kepada cina-cina kiasu memakannya... taktaulah ada kot melayu mencuba menu tu kalau dah di promot sampai macam ni sekali...itulah dap beb... peduli sama Islam melayu jangan risau sebab ini selangor kita pegang ma.. itu ostat-ostat pas kita kakikan saja ma... meleka kildai kita ma... jangan lisau.. itulah terjadi di selangor... KALAU ANDA BERFIKIRAN WARAS... MASA MEREKA BN PEGANG DULU ADA KE PERKARA-PERKARA MACAM INI TERJADI... SEBAB APA TERJADI.. SENANG CERITA... SEBAB MEREKA NI TERUTAMA KIASU DAP SANGAT BESAR KEPALA HOTAK DIORANG... THEW NAKA HAI.

jom kita tengok apa menu vavi tu... dem man

YANG HERANNYA PAS PULAK PIJAK MELAYU.. DEM


apa lagi juak-juak pas oi... setakat cakap pung pam pum pam dok kata pas ganti UMNO.. nak tergelak pun ada shiyal pas ni.. cakap berdentam dentum... seagama sebangsa sendiri kamu sepak terajang ye demi sekelumit kuasa yang kafir akan bagi dekat kamu... memalukan... tuih... bila tuannya dap memberi stament yang memang terang-terang nak melunyaikan melayu... pas buat apa? contoh isu pengurangan penjawat awam, adakah pas memang berniat bersama-sama dengan kiasu tu... menghalang orang melayu jauh kehadapan.. brengset.. maksudnya pas suka bila melayu tergadai semua... pas.. memang parti parasit.. merosakkan.. asal ada kepentingan politik untuk mereka baru terkebil-kebil menyalak.. tetapi isu akidah, seksualiti merdeka... erm.. zip mulut..

ps: pas kalau boleh jual borong kat dap untuk mereka hidup jadi boneka kafir pru nanti..

MAT SABU DIKAKIKAN DI PASIR GUDANG



itu dia general dap aka komunis zaman moden... kalau orang melayu dah benci.. padanla muka ko mat shabu.. walau unit amal pas kononnya sanggup dibarisan hadapan keranamu wahai mat shabu... lagi ramai lagi nak baling kasut je dekat ko.. pengkhianat.... komunis ko puja ye... melayu ko lap pakai kaki je ye... inilah bahananya... AKU SERU KEPADA RAKYAT MALAYSIA TERUTAMA BERBANGSA MELAYU... TOLAK PAS PRU13 NANTI.. MEREKA ADALAH PERTUALANG BAGI SEGALA PERTUALANG.... MEMANG BANGSAT... TUIH... JUAL AGAMA NO HAL.. JILAT DAP SUDAH TENTU... SHIYAL LU PAS...

Malu! Sekali video Timbalan Menteri tertidur masuk berita Turki tu...

 Rakaman video yang menunjukkan Timbalan Menteri Kerja Raya, Datuk Eddin Syazlee Shith tertidur ketika di satu majlis konvokesyen baru-ba...