Ahad, 11 Disember 2011

PONING PALO SAM KETOT!!!

mana mau culik anak-anak muda ni, kalau 20 30 orang ok lagi.. boleh bagi duit rokok dengan duit makan... ini nak kumpul 10,000 orang... terkincit oooo.. kata sam [email protected] hehe.. (dialog rekaan kreativiti keh keh).... apa susah, suruh je ore-ore paih la.. mereka ni suka demo ma... setakat 10,000 apa la sangat.. paih leh kumpul 50,000 wooo jangan main-main... small matter.. senyum juak-juak... kekeke.. poorah

Dikhabarkan oleh seorang teman AMK, Ketua AMK – Sam Iskandar @ Ayam sedang pening kepala. Arahan dari Bukit Segambut secara jelas menginginkan agar jentera AMK mengumpulkan gerombolan anak muda untuk menemani Ketua Umum di mahkamah Isnin/Selasa nanti. Jangan tidak. Perlu tunjuk kekuatan rakyat. Jangan nak tinggalkan Ketua Umum secara sendirian. Jangan lupa, kes LIWAT Anwar akan bersambung minggu depan.

Arahan telah disampaikan oleh YB Azmin Ali. Pakai sms sahaja. Tak payah call pun. 10,000. Tak boleh kurang.

baca seterusnya gelagat anuar

ps: ade ke nak pergi baring atas jalan demi anuar nanti di mahkamah.. erk.. ada ker..

NI MAIN-MAIN HACK PULAK SETAN-SETAN NI....


BARU BOLEH BUKA BLOG GUA... CUAK JUGA GUA APEHAL LAK TETIBA TAK LEH BUKA.. SIAP KATA BLOG GUA DAH KENA BLOCKED.. WAH WAH.. ADA TANGAN HALUS MENGHACK KE BLOG GUA... DEM... HUH... ASAL PANAS SANGAT KE TULISAN GUA NI.. SAMPAI NAK HACK-HACK AAA.. BUNTUT LA PAKATAN.. KALAU NAK FIGHT DI ALAM MAYA.. MAIN CARA BERHEMAH LA... NASIB ADA RAKAN BLOGGER KASI TULUN SAMA GUA... SETTLEKAN... KALAU TAK... TERPAKSALAH MINTA TULUN DARI MAHAGURU ALAM INTERNET DAN URL UNTUK MENYETELKANNYA... HARAM ZADE TUI...

sebelum tu mai kita tengok mb selangor di khak tuih oleh penyokong sendiri... khalid gagapin adalah mb paling power dalam sejarah mb mb yang ada dalam selangor... bravo bravo... tuih..




ps: baru blog... bukan peluru anti kereta kebal pun... itu pun mau hack-hack ka... poda cit

karpal singki sudah jadi hulk..


apa sebab ini karpal singki sudah marah.. dah jadi angry bird dah keh keh.. kenapa kenapa.. hehe.. ini dia godfather dap.. berani usiklah.. keh keh.. nik ajiz pun tertakut le juga dengan dia... hadi? erm sama juga... anuaq... keh keh.. thah takut le kot....hehehe... sila klik sini...

MB BANGSAT... kalau itu pun melayu tak sedor biarkan

erm cerdik tak ini khalid gagap.. erm cerdik.. ingat lagi tentang perancangan membina UITM di hulu selangor yang di batalkan oleh regim dap khalid.. erm erm.. bagus... dan terbaru tanah yang dirampas tu bakal di bina sekolah cina dan tamil?.. ooohh.. good.. ei orang melayu.. tanah ini milik orang... terbaik.. apa nak buat.. melayu memang suka dijajah oleh kafir.. dan nama sahaja mb berbangsa melayu... dia nak jaga kebajikan melayu... baik gosok bontot dekat dia la.. beb.. permainan licik dap makin menjadi-jadi.. tapi yang herannya.. orang melayu rela je.. alahai.. apa nak jadi.. apa nak jadi... kita sebagai orang melayu Islam.. percayalah.. memang habislah kuasa kita nanti.. ini bukan cakap kecewa.. tetapi makin di taji pakatan ni makin menjadi keseronokan orang melayu menjilat kafir.. ai heran heran what the fuck!!!

dulu 500 tahun dahulu...kuasa empayar melayu melaka dijatuhkan oleh kuasa kafir dari luar dengan bantuan munafiq-munafiq melayu serta bantuan orang cina di kota melaka juga... dan ternyata.. bila melayu sendiri menjatuhkan melayu tak perlulah kita nak bersedih pilu... inilah realitinya.. kerana pak penghasut dan pak penjilat kafir akan buat kerja bersungguh-sungguh demi cita-cita untuk berkuasa..kenyataan di selangor dan perak masa nizar memerintah...habis pelingkup...... aku berharap Allah melindungi KUASA ISLAM di bumi bertuah ini.. ALLAH BERSAMA UMNO... amin

baca seterusnya klik

Malu! Sekali video Timbalan Menteri tertidur masuk berita Turki tu...

 Rakaman video yang menunjukkan Timbalan Menteri Kerja Raya, Datuk Eddin Syazlee Shith tertidur ketika di satu majlis konvokesyen baru-ba...