Langkau ke kandungan utama

ADA URA-URA NAK SAIFUL BUKHARI OUT...!!!


sudahlah dia berseorangan dalam kes liwat.. dimaki hamun pelbagai-bagai... dicaci macam-macam.. tempiasnya bukan dia seorang, keluarga dia, saudara mara dia... moga Allah melindungi kamu wahai saiful.. insan teraniaya... oleh kerana nak menuntut hak orang biasa dianiaya oleh majikannya... dia dikatakan ajen kerajaan untuk menjatuhkan seorang insan anugerah Tuhan.... anuar ibrahim...

sekarang ni ada ura-ura mengatakan nyawa dia terancam... sebabnya, isu liwat tulah... aku percaya.. aku percaya jibraun bangsat dalam pkr mesti takkan puas hati dengan dia punya... konco-konco pkr ni akan buat apa saja beb.. kena ingat.. mereka ni adalah tentera iblis yang melakukan suruhan bapak iblis... so take note wahai pejuang semua...

kesian pulak aku tengok kamu saiful.. ai macam-macam dugaan.. sabar banyak-banyak.. ada hikmah terjadi keadaan ini...Allah mengetahui segalanya.. dia sentiasa ada bersama-sama dengan orang yang beriman... dan percayalah dengan hukum karma... percayalah.. akan ada satu masa... yang berlagak bangsat tu akan jatuh terduduk.. dan terkulai dek kerana keangkuhan dia sendiri... percayalah... puih...

seterusnya... House PK

kempen FIGHT BACK!!!
lunyai pakatan syaitan.. ayuh fight back!!!!

Ulasan

  1. Balasan Allah sangat pedih. Jika datang tak tertanggung. Kena stroke atau cancer jadi penamat segera. Jangan terlalu gembira dengan keputusan mahkamah dunia. Keputusan balasan mahkamah akhirat belum lagi.Jadi sabar dan semuga kita dipanjangkan usia untuk menyaksikannya

    BalasPadam
  2. Doa ku sentiasa bersama mu
    Saiful yg benar2 anugerah tuhan

    BalasPadam
  3. WA TAU SAIFUL ADA SIFAT TABAH YG CUKUP TINGGI BROO. DIA X KESEORANGAN. INSYALLAH RAMAI YG AKAN BERSAMA2 DIA..APA PUN TUGAS KITA TETAP JALAN MCM BIASAKK!..KASI BEDAL ITU FUCKATAN SAMPAI LUNYAI!! KEHKEHKEHKEH YEHAAAAAA!!!

    BalasPadam
  4. liwat suka sama suka..last saiful sorang je yang tanggung bala..abg nuar kejam kekekeke..

    rileks ler..makcik jijah tu lagi berendam airmata dapat laki si nuar..dia dah seronok sangat nuar masuk penjara..last last boleh bebas pulak.boleh kena heart attack makcik jijah dibuatnya kekekeke.

    BalasPadam
  5. apa2 nnt yg akan jadi pd Saiful tau la polis nak cari siapa....siasat sampai lubang najis sbb "mereka2" ni suka menyorokkan diri di lubang najis

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini