Langkau ke kandungan utama

BANGUN PEJUANG!!! JANGAN TIDO LA....



lagu ni memang best... sebab dalam apa sekalipun... kekuatan dalam batalion kena kuatkan... sebelum mereka nak ambil kita patut ambil balik beb... jangan tido la UMNO.. please lah.. thah lah.. aku stress ni... hehe..

dalam dunia ini tiada sipenipu akan buat kerjanya demi kuasa penipu dia. jadi kita faham apa yang akan dibuat oleh ketua penipu tu... jadi nak diam.. diam.. ibarat syaitan terlepas.. lepas tu kita diamkan mereka membuat onar... takkan kita nak berdoa sahaja tanpa buat apa-apa.. ades... WOIIII BANGUN LA WOI...

ps: siapa tengok movie red cliffs malam tadi ni kat tv3... apa moral cerita ini beb... dalam perperangan bukan kekuatan berlawan dan tentera yang ramai semata-mata.. tetapi strategi licik dan cerdik membolehkan musuh dikalahkan... fikirkanlah... kalau musuh dah tahu kelemahan kita mereka akan buat strategi yang kita anggap mustahil bagi mereka... dalam diam mereka dah taji kaw-kaw sebab kebodohan kita... so siapa nak jawab... siapa nak jawab kalau nanti bn jadi pembangkang.... demn

Ulasan

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini