Sabtu, 17 Mac 2012

bapak anuar membutuhin israel.. jadi hadi kata boleh je...

membutuh- memerlukan (bahasa indonesia)

hadi awang dah bagi ayat closing dekat mereka-mereka yang bebal apa itu israel dan apa itu yahudi.. hehe.. mai le bace..
bukan butuh yang ni.. hehehe

SHAH ALAM: Presiden PAS, Datuk Seri Abdul Hadi Awang, berkata kerjasama dengan bangsa Yahudi, terutama dalam bidang perniagaan adalah dibenarkan tetapi ia adalah terhad kepada kaum itu sahaja dan bukannya dengan fahaman Zionis.

"Pendekatan kita (ialah) boleh bekerjasama dan berniaga dengan bukan Islam (termasuk Yahudi) tetapi ia mestilah terhad kepada kaum itu sahaja dan bukannya dengan fahaman Zionis ," katanya dalam sesi soal jawab pada majlis makan malam bersama Pemimpin PAS anjuran Dewan Muslimat PAS Malaysia di sini, malam tadi.

Turut hadir, Mursyidul Am PAS, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat, yang juga Menteri Besar Kelantan.

Abdul Hadi berkata demikian ketika menjawab soalan yang dikemukakan seorang pemimpinan PAS berhubung proses perhubungan antara kerajaan PAS ataupun pakatan pembangkang untuk memisahkan hubungan perniagaan dengan bangsa Yahudi sekiranya menguasai kerajaan persekutuan suatu hari nanti.

Dalam perkembangan lain, Abdul Hadi berkata PAS akan menukar minda orang Melayu supaya memperkasakan diri mereka dengan ajaran Islam.

"Melayu sahaja tanpa Islam akan menjadi bangsa hina," katanya.

Abdul Hadi berkata, parti itu bersedia meletakkan calon yang terdiri daripada seniman ataupun artis pada pilihan raya umum akan datang, sekiranya ada permintaan sedemikian daripada mana-mana cawangan ataupun kawasannya.
Terdahulu, Timbalan Ketua Dewan Muslimat PAS Pusat, Dr Siti Mariah Mahmud, dalam ucapannya pada majlis itu berkata Dewan Muslimat sudah mengemukakan senarai nama calon untuk bertanding pada pilihan raya umum ke-13 (PRU-13) kepada PAS Pusat.

Beliau berkata, lebih 30 muslimat dari seluruh negara termasuk Sabah dan Sarawak dicalonkan untuk bertanding kerusi Dewan Undangan Negeri dan Parlimen. - BERNAMA

2 ulasan:

  1. tu la bila manusia kawe gan pengemar sex(main blkang)..semua yg buruk akan diiktiraf dgn sijil halal bersama yahudi..

    BalasPadam
  2. KEHKEHKEH BAIKKK PUNYE STETMEN HADI TOL2 KT MUKE WALLY SLIPAU. BERKUNANG SKJAP MATE DIA HUHUHUHU

    BalasPadam

VIDEO SEMBURIT - TIADA PENGUBAHAN DIGITAL KATA PAKAR #viralhancing

Pertubuhan media Australia, SBS News, telah meminta pandangan beberapa pakar mengenai klip seks yang didakwa melibatkan Menteri Hal Ehwal Ek...