Jumaat, 9 Mac 2012

ANUAR IBRAHIM KATA NAK TURUNKAN HARGA MINYAK.... CE CE CE.. HEBAK ILMU EKONOMI DIA YE... KEH KEH...

AL-KISAH... DIA KATA HARGA MINYAK AKAN DITURUNKAN RM1, KALAU DIA JADI PM... WAHHHH..... AKU PERCAYA RAMAI YANG NGOK NGEK KEPALA KEMEK GERENTI AKAN PERCAYA PUNYA.... DAN AKAN KATA INI ADALAH PM IMPIAN SEMUA ORANG.... CIT.. IMPIAN SANGAT DER... HAHA... PUNAH SIHAT EKONOMI SELANGOR APA CITER...RM1 GAJI DIA... TENGOK JELAH APA JADI SELANGOR WAHAI PENCINTA ANUAQ IBRAHIM SEKALIAN... TAKKANLAH TAK BOLEH NAK TAU MANA KACA MANA PERMATA... PUIH...
DEI.. HATGA MINYAK DI DUNIA NI BERAPA USD SETONG KAWAN.... DAN AYAT BIASA MEREKA SPIN... MALAYSIA ADA MINYAK SENDIRI... DEI... MALAYSIA ADA KE KILANG MEMPROSES MINYAK PETROL DER... HAHAHA... MINYAK YANG MALAYSIA JUAL... MINYAK APA... TAU KE TIDAK... JANGAN LE NAK SAMAKAN DENGAN ARAB SANA... ADES... SENANG GILER BEB KENA KINCING PENTABSUB NUAQ NI ALAHAI.... ALAHAI... KESIAN... JADI ANDA PERCAYA CAKAP DIA???????? SILAKAN...?????


Dalam ceramahnya sempena lawatan ke Little India di sini, Anwar berkata, pembangkang akan menurunkan harga minyak sebanyak RM1 jika mereka berjaya merampas Putrajaya.


“Semasa saya menjadi Menteri Kewangan dulu, keuntungan hasil jualan minyak adalah sebanyak RM30 bilion setahun tetapi pada hari ini keuntungannya mencecah RM90 bilion setahun.


“Baru-baru ini saya ada bertemu seorang menteri di Turki dan India. Mereka bimbang kerana semakin banyak minyak yang terpaksa diimport tetapi negara kita pula sebaliknya mengeksport minyak.UM 


“Jadi jika menang, saya akan umumkan harga minyak dikurangkan sebanyak RM1,” katanya ketika berucap di depan kira-kira 200 penyokongnya.

6 ulasan:

 1. abg nuar nak turunkan minyak pelincir KY jer b

  BalasPadam
 2. Wah...minyak pelincir RM1...."now everybody can CIFUT"...bunyi mcm iklan pula dah..

  BalasPadam
 3. Minyak gamat tak nak turunke..

  BalasPadam
 4. Budak Sastera kan suka imaginasi..

  BalasPadam
 5. Turun 1 hinggit jer??? Kata nak tolong PAS buat negara kebajikan??- petrol diesel mesti la FREE. Baru rakyat jelata yang bangang sayang kat hang walaupon hobi hang meliwat.

  BalasPadam
 6. Nk fre cuba la mntk dgn krajaan skrg.mmpus dia sumbat ko kt kem kemuntin

  BalasPadam

VERSI PENUH VIDEO INTIM IRAS MENTERI KINI DIMUAT NAIK KE LAMAN WEB LUCAH #viralhancing

Klip itu dipercayai rakaman penuh yang memaparkan video dua lelaki berbogel dan melakukan aksi intim yang tersebar sebelum ini. Sebuah ...