Rabu, 21 Mac 2012

SEJARAH MEMBUKTIKAN.. PAS WUJUD BUKAN KERANA MEMPERJUANGKAN ISLAM!!!!

erm dah tentulah ini membuatkan juak-juak angin kalau di katakan begitu.. kalau diikutkan.. memang betul dek kerana kecewa maka wujudlah parti serpihan dari umno dan menjadikan pas parti yang membawa perpecahan umat Islam secara amnya.. tetapi ramai dikalangkan kita rasa.. ahh pas.. memang memperjuangkan Islam... bagi aku hanya pakaiannya sahaja Islam.. tetapi niat tidak... niatnya hanya KUASA DUNIAWI... kumpul satu kapal harta dunia demi kelangsungan hidup... jangan temberang la.. cuba anda berikan 10 sumbangan pas di bumi Malaysia ini sejak tertubuhnya pas pada 1950 dulu... berilah.. kalau power... pui..

dari pas beruk

"PAS ROSAK SEJAK DARI DALAM TELUR!!!"
Satu persidangan ulama telah diadakan di Muar, Johor pada tahun 1950 yang dipengerusikan oleh Tuan Haji Mohd. Noh Omar yang bertujuan untuk memikirkan pembanguna Islam di negara ini. Persidangan itu dianjurkan oleh UMNO di bawah kepimpinan Dato' Onn Jaafar. Persidangan itu menghasilkan penubuhan Persatuan Islam Se Malaya atau PAS sebagai salah satu sayap UMNO di dalam menggerakkan agenda perjuangan agama, bangsa dan tanahair yang program utamanya ialah memerdekakan negara darpada penjajahan.


ps: kata nak memperjuangkan agama.. tetapi kebajikan rakyat tak dijaga... ikut sedap main jilat dengan dap.. perpecahan umat melayu amatlah dashyat dek penangan pas ini... pui.. moga diberi hidayah dan keinsafan kepada mereka-meraka yang terjebak dengan politik pas yang konon benar belaka... ceh!!!

3 ulasan:

 1. Haramkan sahaja perkataan Islam dari parti PAS. Sesiapa yang menyokong PAS yang memperalatkan Islam untuk parti akan sama dilaknat oleh Allah diakhirat nanti. Rosak Islam kerana parti PAS yang mengamalkan Kehendak Menghalalkan Cara.

  BalasPadam
 2. merbah desa segt21 Mac 2012 12:57 PTG

  umno menggunakan politik untuk mempertahankan islam. pas menggunakan islam untuk mempertahankan politik.kalau diperhati secara rambang memang tak nampak. tapi kalau diperhati dan difikir secara teliti bolih nampak.kalau tak percaya bolih cuba. dalam ALQUR'AN ada menyebut HENDAKLAH KAMU BERFIKIR AGAR KAMU BERTAKWA.

  BalasPadam
 3. Kita jangan panggil PAS lagi, kerana yg sebetulnya pun patut dipanggil PIS saja ...

  BalasPadam

VERSI PENUH VIDEO INTIM IRAS MENTERI KINI DIMUAT NAIK KE LAMAN WEB LUCAH #viralhancing

Klip itu dipercayai rakaman penuh yang memaparkan video dua lelaki berbogel dan melakukan aksi intim yang tersebar sebelum ini. Sebuah ...