Selasa, 11 Disember 2012

BILA GUNA POPULARITI SEBAGAI JURUFOTO... UNTUK MEMBURUKKAN ROSMAH MANSUR..

aku sebenarnya malas nak komen kat seorang jurufoto power lah kononnya.. dia ni aku perasan kat page dia.. bila dah ramai pengikut dia gunakan untuk burukkan kerajaan.. burukkan pm dan isterinya.. dia ni sembang macam dia hebat manjang... so far aku tengok dia ni macam syok sendiri je.. ye memang betul anda ni jurufoto konon pro.. ada aku kisah.. hahaha...

klik sini merapunya mamat ni klik

2 ulasan:

[PRK Tanjung Piai] PH diajar cukup-cukup oleh rakyat dengan kekalahan memalukan

Menurut laporan tidak rasmi, Barisan Nasional mampu menang majoriti besar, tidak dipastikan laporan itu bakal membuatkan kem PH terutama Ber...