Khamis, 13 Disember 2012

KANG ADA YANG KATA HJ HADI DI BAYAR UMNO LAK..

hehe, ai tak ke tuan guru nik aziz marah kang ni... tak ke anuar ibrahim ketap gigi menahan marah.. karpal sink tersedak roti canai.. tak ke penchacai mengalir air hidung sambil garu kepala dengan stament hadi awang ni.. biar betul????

BIAR BETUL?????


Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang memuji usaha kerajaan Barisan Nasional (BN) yang memberi subsidi diesel kepada golongan nelayan yang memberi banyak faedah kepada golongan itu.

"Subsidi diesel ini sangat bagus...memang bagus...kita puji kerajaan beri subsidi diesel ini kerana menyelesaikan banyak masalah...," kata anggota Dewan Undangan Negeri kawasan Rhu Rendang itu dalam sesi perbahasan pada persidangan Dewan Undangan Negeri pada Rabu.

Namun beliau berharap pemberian subsidi itu dipantau bagi memastikan tidak berlaku ketirisan kerana beliau mendakwa "ada juga masalahnya antaranya dimonopoli oleh armada besar yang menggunakan pekerja asing sehingga menakutkan nelayan kecil pergi mengambil minyak".

Abdul Hadi juga memuji usaha membina kilang ais untuk kegunaan nelayan.

Dalam pada itu, beliau meminta kerajaan negeri Terengganu supaya membuka peluang kepada pelabur membina kilang baja dan makanan ternakan supaya petani dan penternak mudah mendapatkan kemudahan tersebut pada harga lebih rendah.-Bernama

ps: jangan ada yang kata haji hadi awang ni dah kena bayar dengan umno cukup ye.. hehe..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

[PRK Tanjung Piai] PH diajar cukup-cukup oleh rakyat dengan kekalahan memalukan

Menurut laporan tidak rasmi, Barisan Nasional mampu menang majoriti besar, tidak dipastikan laporan itu bakal membuatkan kem PH terutama Ber...