Khamis, 23 Februari 2012

MANA SATU BETUL NI... HEHE..


bila kuat muhung, alamatnya semua hal mereka nak buhung beb.. asal ada je cerita syiok.. maka berbuhung tu wajib.. rasanya mereka ni dah ilang akal dah... janji ada modal cerita sensasi maka itu wajib dijadikan cerita hebat.. perangai jamban dari portal pas... kalau dah spisis mangkuk jamban ceritanya pun jamban la... podah...

NAK TAU PEHAL MAI SINI gap

kak wan jijah.. sebenarnya anuar ibrahim tu yang rosak tau...

kalau diikutkan siapa yang paling banyak memfitnah ds najib dan keluarganya... dan siapa yang banyak fitnah terhadap kerajaan tanpa bukti yang kukuh... alah kak wea jijah ni.. suami akak tu gilakan kuasa je.. tapi hebaknya suami kak wea jijah ni dia pandai cakap pusing-pusing.. dan pusing sampai pening kak oiii...

KITA BACA LUAHAN HATI KAK WAN JIJAH... KESIAN ANUAR BRAHIM...UWEKKK...

power abe nuaq ni

Presiden KEADILAN, Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail menyelar dan melahirkan kekesalan
terhadap kepimpinan Umno-BN yang berterusan menyerang Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Malah katanya, media arus perdana termasuk stesen televisyen RTM dan TV3 terus melakukan fitnah terhadap ketua Umum KEADILAN itu setiap hari.

“Sedangkan rakyat Malaysia dibelenggu dengan pelbagai isu besar. Antaranya kenaikan harga barang, penyalahgunaan kuasa, penyelewengan dan macam-macam skandal lagi.

“Apakah tidak ada isu lain selain dari memaki dan menfitnah suami saya Anwar Ibrahim?,” soal beliau di hadapan lebih 1,500 peneroka dalam kunjungannya ke Felda Palong 6, malam tadi.

Anwar kebelakangan ini diserang oleh Umno -Barisan Nasional yang memutar belitkan kenyatannya dalam Asian Wall Street Journal berhubung isu Palestin-Israel.

Bagaimanapun, ketua pembangkang itu tegas menyatakan pandangannya selari dengan pendirian Hamas dan Fatah.

Ia antara lain meletakkan syarat tentera Israel perlu berundur dari tanah Arab, keganasan dihentikan, aspirasi rakyat Palestin dihormati dan negara Palestin ditubuhkan.

Wan Azizah dalam pada itu berkata, beliau bersyukur terhadap keputusan Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur yang membebaskan suaminya itu dari tuduhan Fitnah II pada 9 Januari lalu.

Menurutnya, beliau kesal kerana terdapat pihak yang masih tidak berpuas hati terhadap keputusan itu, termasuk menghantar kiriman pesanan ringkas mencaci beliau dan keluarganya.

“Ada yang menghantar sms dan twitter berkata kalau dia jadi Datin, lama dah cerai! Ini lah dia antara manusia yang hari-hari hina dan maki Anwar,’ kata Wan Azizah.

PRU15 boleh memudaratkan, kata Hamzah

 PETALING JAYA: Setiausaha Agung PPBM, Hamzah Zainudin berkata, desakan pembangkang supaya kerajaan mengadakan pilihan raya umum ketika situ...