Jumaat, 9 Mac 2012

ANUAR IBRAHIM KATA NAK TURUNKAN HARGA MINYAK.... CE CE CE.. HEBAK ILMU EKONOMI DIA YE... KEH KEH...

AL-KISAH... DIA KATA HARGA MINYAK AKAN DITURUNKAN RM1, KALAU DIA JADI PM... WAHHHH..... AKU PERCAYA RAMAI YANG NGOK NGEK KEPALA KEMEK GERENTI AKAN PERCAYA PUNYA.... DAN AKAN KATA INI ADALAH PM IMPIAN SEMUA ORANG.... CIT.. IMPIAN SANGAT DER... HAHA... PUNAH SIHAT EKONOMI SELANGOR APA CITER...RM1 GAJI DIA... TENGOK JELAH APA JADI SELANGOR WAHAI PENCINTA ANUAQ IBRAHIM SEKALIAN... TAKKANLAH TAK BOLEH NAK TAU MANA KACA MANA PERMATA... PUIH...
DEI.. HATGA MINYAK DI DUNIA NI BERAPA USD SETONG KAWAN.... DAN AYAT BIASA MEREKA SPIN... MALAYSIA ADA MINYAK SENDIRI... DEI... MALAYSIA ADA KE KILANG MEMPROSES MINYAK PETROL DER... HAHAHA... MINYAK YANG MALAYSIA JUAL... MINYAK APA... TAU KE TIDAK... JANGAN LE NAK SAMAKAN DENGAN ARAB SANA... ADES... SENANG GILER BEB KENA KINCING PENTABSUB NUAQ NI ALAHAI.... ALAHAI... KESIAN... JADI ANDA PERCAYA CAKAP DIA???????? SILAKAN...?????


Dalam ceramahnya sempena lawatan ke Little India di sini, Anwar berkata, pembangkang akan menurunkan harga minyak sebanyak RM1 jika mereka berjaya merampas Putrajaya.


“Semasa saya menjadi Menteri Kewangan dulu, keuntungan hasil jualan minyak adalah sebanyak RM30 bilion setahun tetapi pada hari ini keuntungannya mencecah RM90 bilion setahun.


“Baru-baru ini saya ada bertemu seorang menteri di Turki dan India. Mereka bimbang kerana semakin banyak minyak yang terpaksa diimport tetapi negara kita pula sebaliknya mengeksport minyak.UM 


“Jadi jika menang, saya akan umumkan harga minyak dikurangkan sebanyak RM1,” katanya ketika berucap di depan kira-kira 200 penyokongnya.

ramai gilos datang ceramah anuar di perak beb..!!!

huh kemain abe baju biru tu.. keke.. huh.. 

erm walau terbukti dia ni adalah penyokong kuat israel.. dan pas pun membisu jer hal berkaitan israel ni.. jadi.. apa lagi kita sebagai insan yang waras.. nak nasihatkan orang lain tentang dia ni. jadi biarkan.. dah jadi negara ini macam iraq, syria, mesir, sampai nak keluar cari rezeki pun naik takut, barulah masing-masing kata.. menyesal dulu aku ini aku itu... baik aku biarkan bn saja yang berkuasa... hah.. nak menyesal pada masa tu... lupakanlah brader... sebab.. negara hancus, ni puak-puak hebat beri ceramah-ceramah ni... agak-agak mereka kemana kalau negara bergolak.. sekarang ni pun hal-hal kebajikan rakyat pun mereka tak jaga... ceramah.. ceramah.. itu saja yang mereka boleh buat... salahkan kerajaan bn.. kata kejam... tapi rakyat dapat subsidi berbillion-lion... tapi si malun ni apa dia buat... takda.. hanya cakap saja... itupun ramai gilos yang dok hangguk... apa nak jadi... terutama pas boddo tu... huh..

klik

LAWAN!!!! PAKATAN DAH LEMAH!!!!! AYUH


KUATKAN BARISAN... AYUH RAKAN-RAKAN... GANYANG MEREKA...

PRU15 boleh memudaratkan, kata Hamzah

 PETALING JAYA: Setiausaha Agung PPBM, Hamzah Zainudin berkata, desakan pembangkang supaya kerajaan mengadakan pilihan raya umum ketika situ...