Selasa, 17 April 2012

GILER HARAM BERLAGAK SIAL PAKATAN...

hehehe.. kita tengok jelah siapa gelakkan siapa nanti ye pakatan jibraun.. hehe.. kemain korang ye berlagak giler.. macam korang tentukan segalanya ye.. keh keh.. hebat ye... erm.. selalu orang angkuh akan jatuh terselingkuh.. lambat ke cepat.. ke.. hukum karma mesti ada.. dengan cara korang berlagak giler... aku cuma mampu tersenyum...

ps: biarkan mereka dengan berlagaknya... pui..

TU PASAL MEREKA SAKIT HATI DENGAN DS NAJIB....

ps: najib ni serius to say dia memang berjiwa rakyat.. rendah diri, cool, tu sebab pakatan jibraun memang berbulu dengan keperibadian beliau... terutama mr anuar ibrahim...

SANTAI-SANTAI...

ps: tak terjawab beb... hehe.. maianan isu untuk sedapkan hati je.. keh keh... poyo gile palatan.. mati akal tak da isu besar nak kenakan bn.. demn..

ini tandanya mereka sudah takut.. kakakaka... main bako-bako pulak ye...

sanggup buat apa saja,, walau nyawa penduduk di pertaruhkan.. bayangkan kalau api tu merebak sampai rumah penduduk hangus, tu takpe lagi kalau ada yang terkorban dek kerana sikap bacul membakar 500 bendera bn di Blok 54 Flat Nilam Sari, Jalan Plumbum, Seksyen 7, Shah Alam.

mereka mesti akan cakap orang bn sendiri yang membakar.. sebab bn dah ketakutan dengan gelombang kebangkitan rakyat yang ingin menolak bn kata juak-juak ketepet.. otak bebalisme tu.. heh.. selalunyala.. cara mereka nak melepaskan batuk di tangga... kentut didalam lif... macam tu la pakatan beb... setan beso.. depa ni.. pui...

lagi sumber bergambar... kgc

ps: selalunya cara macamni komunih je suka.. sabotaj-sabotaj.. eleh ni belajar dari abang beso le dalam pakatan... siapa lagi dap.. pui...

Pelik! Muhyiddin kata kerajaan sudah dah tak banyak duit, tetapi timbalan menteri pelancongan baru tetap akan dilantik hari ini

 Setiausaha Agung Parti Solidariti Tanah Airku (Star) Dee Koh Hoi dilapor akan mengangkat sumpah sebagai timbalan menteri pelancongan, ke...