Jumaat, 18 Mei 2012

PAKATAN JIBRAUN SEMUA.. UMNO GUNA TAKTIK INI TAU... HARAP ANDA PERCAYA LAH YE...

 semasa di bukit jalil minggu lepas.. puak-pauk pakatan kata... ahhh semua ni fake.. umno mana boleh tarik ramai croud macam ni.. dan mereka nak tau jawapan kenapa penuh gila stadium masa perhimpunan ulangtahun umno yang ke 66 minggu lepas... nak tau ke wahai pentotok jibraun.. semua..
sila ke bawah ye.. hehe...
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
kepada pakatan jibraun.. sebenarnya.. umno gunakan patung untuk penuhkan stadium.. la keke.. faham tak.. percaya la wei.. ek ala.. wei pakatan jibraun.. serius ramai patung siut masa perhimpunan hari tu.. hehe.. so sekarang pakatan jibraun mesti kata.. yelah.. betul.. keke.. boddo.. da...

gila ahh.. ratusan ribu rakyat selangor meraikan MB selangor yang gagap itu.. wahhh...

lokasi di putra perdana, puchong.. lalala...

daku tidak mampu nak berkata apa lagi... terlalu ramai yang datang... anda lihat sendiri.. dengan ramainya menyambut.. mb khalid gagap.. terer kan..pakatan.. dasat beb... hehe.. erm.. nyatanya ramai yang aku maksudkan adalah kerusi.. kekeke.. . akan ada yang beritahu.. majlis belum start la.. orang belum penuh lagi.. alah kalau majlis belum start pun..sekurang-kurangnya ramai.. ini ramainya mengalahkan fun fair je aku tengok... tandanya kerajaan pakatan sikit-sikit rakyat dah menolak... yelah.. beb.. tipu je kejenya.. mana nak popular.. kikiki next pilihanraya.. UNDI BN YE.. SAYANGI SELANGOR... AYUH..RUNTUHKAN KERAJAAN BONEKA DAP.. PEROSAK MELAYU ISLAM..

lagi gambar.. sumber.. klik

PRU15 boleh memudaratkan, kata Hamzah

 PETALING JAYA: Setiausaha Agung PPBM, Hamzah Zainudin berkata, desakan pembangkang supaya kerajaan mengadakan pilihan raya umum ketika situ...