Jumaat, 8 Jun 2012

KALI INI RAFIZI DAN ANUAR IBRAHIM PULAK OTAK JADI JEM.. WAKAKA..

ps: baru di bekukan mereka dah jem kepala otak.. dah-dah dengan nada sinis mereka menyokong pula ptpn.. so maknanya janji nak bagi pendidikan free hanya propa yang saja nak bagi popular lah ye.. keh keh.. woi rafizi angko sudah kantoi la... isu ni semua jibraun langau hijau senyap.. membisu... hahaha..kalau nak gelak silalah ye... tapi jangan lebih-lebih sebab nanti anuar ibrahim pulak jadi hulk kah kah kah... bila ketua penipu ajar orang menipu... ahh eloklah penipu dengan si jaja cerita penipu... kah kah kah.... adam adli jadi menkarung tak do tolo dengan isu pembekuan ptpn di unisel... pui

USTAZ AZHAR IDRUS.. DIA MUNGKIN TERSASUL... HEHE


ps: kalau tersasul.. harap perbetulkan..kalau ada dalil yang betul apa yang ustaz kata.. so berikan jelah.. sebab kang bila keliru.. siapa yang kena... dah dah dah... alah malas lah nak kobarkan... 

my massa

PENTOTOK AKAN KATA... KITA SALAHKAN UMNO JE LAH YE..!!!


ps: tahniah le ye buat mr anuar ibrahim dalam network keluarganya ada yang cengini.. harap dia tak de lah nak tuduh umno yang punca segalanya... dan realiti carca marbanya nerwork dalam talian darah keluarganya... so ape adehal dia pun cengitu... tak gitu... gitu.. gitu....

ALERT!!! PAKATEM DAH KONGKER PUTRAJAYA... INI BUKTI NYA.. HEHE..

aku ambil dari geng otai jawa bernam.. haha.. so jangan mara aa juak-juak kedahak.. biasalah nak gurau-gurau.. kalau gurau pun tak leh... tak trill lah ye wakakaka..

tajuk depan harakakakayu... pakatan dah berjaya menawan putrajaya... kata mereka lagi.. mereka hebat.. hebat yang tiada siapa sangkal lagi... wak lu.. hahaha...

ps: kemaruk kemaruk.. oh kemaruk dan kemaruk.. penangan putrajaya membuatkan juak-juak dah jadi jebon.. wakakaka...

Shazni dilantik ketua pemuda PH, namun ditentang dalam AMK

 Ketua Pemuda Amanah Shazni Munir Mohd Ithnin dilantik sebagai Ketua Pemuda Pakatan Harapan (PH) yang baru. Namun pelantikan itu, yang diput...