Isnin, 9 Julai 2012

SERANGAN PENGGANAS ALA-ALA KAMIKAZE DAH ADA DI BUMI BERTUAH INI...

menjadi tanda tanya juga.. ape sebab pelaku leh jadi macam tu.. apa niat dia ek.. kadang-kadang bahaya di buatnya kalau jadi macam ni ooo.. korang bayangkan orang tak betul macam ni boleh mencipta bom berani dan dililit kat badan dia,  macam kat iraq or afghanistan ke... tak ke haru... teruk jadinya.. harap menteri kdn pantaulah betul-betul keselamatan rakyat malaysia ni.. ni baru sikit.. kalaulah terjadi macam suicide bombing ke.. jahanam weh.. rasanya ada unit kepala otak tak betul segelintir rakyat yang taksub melampau sampai niat nak gulingkan kerajaan sampai begini jadinya... gila.. gila... dah makin mengarut pengganas-pengganas ciptaan politik ni.. fuck..!!!

ps: jiwa kacau pun.. takkan lah sampai macam ni jadinya.. teruk beno.. pui

HAIRIE OTHMAN DAH PALU SEMBOYAN PERANG GENG!!! BELASAH!!!

kemain kepala gurga lu ek.. setakat lu punya job dah semakin lunyai.. laku dah tahap tapak kasut.. so lu nak menyalak tahap ungka bukit ye hairie.. pui.. oi oi.. ape cer lu punya kes maksiat di langkawi brader.. dah settle ker dosa tu.. haha.. cilakak berdekah-dekah lu punya sembang macam hebat gile.. ahh lantak ko lah jibraun.. jadi penjilat tegar paling hebat ye.. pui

ps: kasi ludah la ini orang

sumber my massa

CERAMAH ANUAR.. SEMAKIN LAMA SEMAKIN DI CINTAI RAMAI?????

ps: mana leh, selalunya kalau dia buat apa-apa ceramah.. ramai doo orang.. tapi kenapa.. kenapa ini boleh berlaku? sebab apa.. adakah pentabsub tak respek langsung dengan bakal pm kita ni... agak-agakla pentabsub.. korang sampai hati buat dia lagu ni... tapi jangan pulak kata belum start la.. ini lah.. kadang-kadang kita boleh lihat dengan mata kepala hangguk kita sendiri.. yang perbezaan kalau kerajaan bn buat event atau perhimpunan besar.. bukan sedikit orang datang... dan.. pakatun dah semakin lesu dah sambutan rakyat kepada pemimpin kuli batak dap tu.. so harap orang melayu sedar-sedarlah.. udah-udah le tu jadi penjilat tegar perosak bangsa ni.. dengar kata pilihanraya nanti pakatun dah terang-terang bagi kerusi banyak kepada kiasu dap.. dan pas dan pkr jadi kuli batak paling tertinggi untuk cina-cina kiasu tu.. so ape de hal.. seko tak sedar.. cit..

Pelik! Muhyiddin kata kerajaan sudah dah tak banyak duit, tetapi timbalan menteri pelancongan baru tetap akan dilantik hari ini

 Setiausaha Agung Parti Solidariti Tanah Airku (Star) Dee Koh Hoi dilapor akan mengangkat sumpah sebagai timbalan menteri pelancongan, ke...