Isnin, 13 Ogos 2012

ERM MACAM-MACAM PERANGAI ABE PAH NI YE..

solat memang wajib beb.. tapi kalau berniat lain.. erm.. tak pastilah jadi macamana.. kalau aku lah.. apa salahnya ke surau atau masjid.. kan lagi molek.. tapi dek kerana... erm tak pe lah dah hak diorang.. tapi kalau buatkan ramai orang jadi tak senang sebab menganggu lalu lintas.. so eloklah abe-abe pah pikirkan ye.. hehe.. cool..


ps: pah ni abe.. kalau lah pemimpin dan pengikutnya cukup cerdik.. dah lama pah ni kuak bea.. tapi kerana napsu besar.. tak peduli hal lain.. berdendam dengan umno.. gini le jadinyer.. tak habis-habis dendam kesumat abe-abe pah..kat umno.. tapi rasanya bukan semua dikalangan abe-abe pah yang macam tu.. ada yang ok.. ada yang kata pah dan umno patut disatukan.. kan kan :)

beruta selanjutnya klik

OIII PEMIMPIN PAS YANG HEBAT... ADAKAH KORANG RILEK JE HAL INI..

asik-asik umno.. sana sini umno itu je korang punya cara kan wahai pas.. asik-asik isu boddo yang teserlah kobodohan kau wahai pak pentabsub pas.. ini aku nak tanya adakah tidak langsung terdetik dalam sanubari korang yang hebat tu berkenaan hal ini...??? senyap dan buta dan tuli serta pekak... so cabarlah diri anda wahai pemimpin pas.. isu berat ini...

dalam diri anda semua.. tidak terdetikkah anda bila sentimen ini dimainkan oleh rekrut-rekrut kristian yang payungnya di bawah dap...???

Di bawah pula ialah screenshot di mana laman sesawang tersebut menyeru “Rise up its (sic) time to take Subang for Jesus!!!”

Bayangkan sekiranya seruan itu berbunyi: “Rise up it’s time to take Shah Alam for Jesus!!!” Adakah kaum Muslim akan merasa tercabar?

BACA SETERUSNYA GWM
ps; kali ini tidak kira anda penyokong pas, atau umno.. aku ni nakkan pemimpin pas dan umno fikirkan.. dan soalan aku adakah pas di bawah pakatan akan kata ini mainan politik umno??? buang ego jadi singa lapar lah pas... pui

Malu! Sekali video Timbalan Menteri tertidur masuk berita Turki tu...

 Rakaman video yang menunjukkan Timbalan Menteri Kerja Raya, Datuk Eddin Syazlee Shith tertidur ketika di satu majlis konvokesyen baru-ba...